FOTBAL  »  LIGA 1  »  IAȘI

Poli Iași, aniversare cu scântei! Cum i-au ironizat fanii pe conducători

Articol de - Publicat marti, 27 aprilie 2021 14:49 / Actualizat marti, 27 aprilie 2021 16:20

Luptele nu se opresc la Politehnica Iași nici în ziua în care se împlinesc 76 de ani de la înființarea clubului.

Momentul aniversar a fost marcat dimineață pe pagina de facebook a clubului cu o urare și fotografiile lui Andrei Cristea, Ionuț Popa, Emil Lupulescu, Mihai Romilă II, Vasile Simionaș și Ciprian Paraschiv. Postarea a dispărut după câteva minute însă, unele surse spunând că la cererea Consiliului Director. 

În conflict cu Paraschiv, care acum e președinte executiv, CD a girat decizia antrenorului Nicolo Napoli de excludere din lot a lui Cristea. Suporterii au reacționat pe pagina de facebook Poli trolling team. Fanii au postat aceeași fotografie, însă chipurile personalităților amintite au fost înlocuite cu cele ale primarului Iașului, Mihai Chirica și membrilor Consiliului: Ioan Melinte, Ion Apostol, Leonid Antohi, Adrian Ambrosie și Mircea Ursu. 

Poli Iași, aniversare cu scântei! Cum i-au ironizat fanii pe conducători

Războiul intern de la Poli a fost văzut și la Adunarea Generală a Ligii Profesioniste de Fotbal, unde moldovenii au fost reprezentați de două persoane, Paraschiv și team-managerul Marius Onofraș, ultimul fiind trimis în Capitală de CD. Paraschiv, care e membru în Comitetul Executiv al FRF, a părăsit sala, punctul de vedere al lui Poli fiind exprimat de Onofraș.

VIDEO Ciprian Paraschiv, după ce a ieșit din sediul LPF: „Foarte mulți oameni mici, deși e Săptămâna Mare”

Citește mai multe știri din Liga 1: 

EXCLUSIV Cluburile din Liga 1 refuză noul plan al lui Burleanu! » Propunerea de compromis a lui Gică Popescu pentru regula U21

Edi Iordănescu, atacat frontal: „De ce faci lucrurile astea? Te mai crede lumea?”

Playtech: Ce a putut spune Sorana Cîrstea despre Simona Halep după ce a fost eliminată de la Australian Open. „E egal cu zero”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează