FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Edi Iordănescu, atacat frontal: „De ce faci lucrurile astea? Te mai crede lumea?”

Edi Iordănescu, antrenor CFR Cluj
Edi Iordănescu, antrenor CFR Cluj

Articol de GSP - Publicat marti, 27 aprilie 2021 10:51 / Actualizat marti, 27 aprilie 2021 11:19

Edi Iordănescu (42 de ani) s-a plâns de arbitraj după meciul pierdut în fața Craiovei, scor 1-2, motiv pentru care a fost „taxat” de Basarab Panduru (50).

Analistul TV a amintit de sugestia lui Iordănescu din urmă cu două săptămâni, când antrenorul campioanei a propus ca în play-off să nu se mai discute despre arbitraje. Criticând maniera de arbitraj a „centralului” Ovidiu Hațegan de la meciul cu Craiova, Iordănescu își pierde credibilitatea, consideră Panduru.

Basarab Panduru, mesaj frontal pentru Iordănescu: „Mai ai credibilitate?”

„Acum o săptămână spui: «să nu se mai discute despre arbitraj, propun la toată lumea să ne vedem de treabă, să nu mai discutăm de arbitraj!». Nici nu trece o săptămână şi începi să faci primul acuzaţiile astea. Apoi vii cu nişte imagini să dezinformezi lumea, cu nişte lucruri pregătite şi spui tot felul de lucruri, nu ai nicio dreptate până la urmă. 

Mai ai credibilitate? Te mai crede lumea? De ce faci lucrurile astea? E tactica lor când sunt pe 2, de fiecare dată când sunt pe 2 aleg să vorbească despre arbitraj. Când sunt pe primul loc nu vorbesc niciodată, ca să-şi pregătească eventualul eșec... dacă pierd campionatul”, a spus Panduru la TV Telekom Sport.

Fazele reclamate de Edi Iordănescu la CFR Cluj - Craiova

Până și fostul mare arbitru internațional Ion Crăciunescu și-a rectificat verdictul dat după meci. A revenit a doua zis spunând că CFR nu ar fi trebuit să beneficieze de un penalty în minutul 42. Mario Camora a centrat din flancul stâng pentru Chipciu, aflat în duel cu Nicușor Bancu. Mijlocașul CFR-ului a câștigat prim-planul, după care a fost tras de căpitanul oaspeților. „Am văzut faza întreaga, Chipciu face fault în atac și henț!”, a comentat Crăciunescu pentru GSP.ro. 

Edi Iordănescu, atacat frontal: „De ce faci lucrurile astea? Te mai crede lumea?”

În minutul 51, CFR a mai cerut un penalty, la duelul în careu dintre Acka și Debeljuh. Și de această dată, Hațegan a lăsat jocul să continue. „Aici e o ținere reciprocă, nu e fault”, a declarat Crăciunescu.

Edi Iordănescu, atacat frontal: „De ce faci lucrurile astea? Te mai crede lumea?”

Ce a declarat Edi Iordănescu înainte de play-off

Propun ca odată cu începerea play-off-ului, să ne oprim toți din comentarea arbitrajului. Haideți să încercăm să nu mai comentăm. Nimeni! Toate echipele pot încerca asta, să ne abținem să comentăm, să nu mai punem presiune. 

Vă spun că sunt antrenorul care urmărește cu atenție toate meciurile, atât cât pot, atunci când o brigadă din România arbitrează. Atunci am emoții, pentru că reprezintă sportul românesc. Dacă avem încredere în ei, haideți să ne abținem să comentăm. Altfel riscăm să îi influențăm, ți-e teamă să dai, pentru că după aceea se strigă.
- Edi Iordănescu, antrenor CFR Cluj

Citește mai multe știri din Liga 1:

Panduru, impresionat după FCSB - Sepsi: „Când joacă așa, oricine are probleme”

Tamaș, declarația serii: „Gata, nu mai jucăm fotbal! Mă interesează altceva”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (16)
177015329491574
Gheorghe Clejanu  •  27 Aprilie 2021, 20:04

IEDI ESTI DE GAZ METAN, NU ESTI DE CALIBRUL LUI DAN P. SUNT ANTI FCSB DIN CAUZA CELOR DOUA PETRSONAJE(mm+gb) DAR DORESC SĂ IASĂ CFR CAMPION(un mare merit îl are DAN P)

ionica007
ionica007  •  27 Aprilie 2021, 18:51
Postat de fibra pe 27 Aprilie 2021, 14:19

Iata ca si Craciunescu a avut puterea sa recunoasca greseala pe care o facuse.Desi destul de rar face asta,jos palaria.Am spus la timpul potrivit ca ii dau credit lui Balaj mai tanar cu 20 de ani ca vede mai bine.Totusi in vremurile acestea sa recunosti ca ai gresit e dovada de educatie.Bravo nea Nelule!

Cea mai haioasa postare pe care am vazut-o in ultima vreme...:)... Tu daca te uiti la un meci de fotbal ai nevoie de traducator?!...:)... Trebuie sa-ti spuna Balaj sau Craciunescu ce vezi?!...:)...

4_3_3
4_3_3  •  27 Aprilie 2021, 17:51
Postat de Servinston Patrunjel pe 27 Aprilie 2021, 13:22

CFR se omoară în chinuri până marchează un gol. Fără atac nu are nici o șansă la titlu.

Îmi place de suporteri, că sunt paraleli cu realitatea :) Pe clasament te-ai uitat, deșteptule, ai văzut golaverajele? Sau dai doar așa, din tastatură, când te chinuie neuronul singuratic? LoL

Vezi toate comentariile (16)
Comentează