FOTBAL  »  Superliga  »  IAȘI

POLI IAȘI. Ciprian Paraschiv atacă: „Şi eu, și Mircea Rednic am strigat disperaţi! Așteptăm urgent un document oficial”

Ciprian Paraschiv a atacat conducerea LPF // Sursă foto: GSP
Ciprian Paraschiv a atacat conducerea LPF // Sursă foto: GSP

Articol de - Publicat vineri, 29 mai 2020 11:12

Președintele Politehnicii Iași, Ciprian Paraschiv, a criticat faptul că de la ședinţa de ieri, de la Ministerul Sănătăţii, au lipsit președintele Ligii, Gino Iorgulescu, și secretarul Justin Ştefan.

Fără să pronunţe nume, președintele Politehnicii Iași, Ciprian Paraschiv, a atacat din nou LPF. El a criticat faptul că la ședinţa de ieri, de la Ministerul Sănătăţii, legată de fotbal nu au fost prezenţi nici președintele Ligii, Gino Iorgulescu, nici secretarul Justin Ştefan. 

Ciprian Paraschiv, președinte Poli Iași: „Așteptăm urgent un document oficial”

„Liga este asimptomatică fotbalistic în continuare, dacă la o întâlnire atât de importantă au lipsit principalii ei doi reprezentanţi" a spus Paraschiv, care a adăugat: „Până acum, și eu, și Mircea Rednic am strigat disperaţi că fotbalul și fotbaliștii trebuie respectaţi. Când noi am vorbit, ceilalţi au tăcut. Acum, nu mai vreau să ies eu public, vreau să văd cât le convine situaţia și celorlalţi". 

Președintele Politehnicii a mai spus că așteaptă o comunicare oficială a măsurilor pe care trebuie să le ia în continuare: „Tot ce a apărut până acum pe piaţă sunt simple declaraţii. Așteptăm urgent un document oficial, să vedem cât trebuie să mai stăm în cantonament. Din ce se aude, e vorba de următoarele două săptămâni, nu de tot campionatul. Hotelurile nu ne așteaptă! Noi anunţasem că plecăm în acest week-end".

Citește mai multe știri despre Poli Iași:

Situație EXPLOZIVĂ în Liga 1 » Căpitanii fac front comun împotriva deciziei ministerului Sănătății: „Eu nu mai stau în cantonament, renunț și la contract!”

Andrei Cristea a semnat! Detaliile noii înțelegeri

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
104652611180248
Gluguță Măciucă  •  29 Mai 2020, 13:40

Tândală ăsta nu-i ăla care a vrut să anuleze play-out-ul ? Păcăliciul ăsta e revoltat de profesie ...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează