FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI

Situație incredibilă » Echipa din coada Superligii are 2 milioane de euro datorii, dar merge cu charterul în deplasare!

Poli Iași, cu 2 milioane de euro datorii, cu charterul în deplasare. Foto: Imago Images
Poli Iași, cu 2 milioane de euro datorii, cu charterul în deplasare. Foto: Imago Images

Articol de - Publicat marti, 27 februarie 2024 11:05 / Actualizat marti, 27 februarie 2024 11:41

În ciuda problemelor financiare serioase cu care se confruntă Politehnica Iași, conducerea clubului continuă să ofere condiții de top echipei antrenate de Leo Grozavu.

  • FCU Craiova - Poli Iași, în etapa #28 din Superliga, se joacă pe 27 februarie, de la ora 16:15. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.ro și televizat pe Digi Sport 1, Orange Sport 1 și Prima Sport 2

Deși Poli are datorii de aproximativ 2 milioane de euro, șefii grupării din Copou au scos din conturi circa 25.000 de euro pentru a închiria un charter cu care jucătorii să meargă la Craiova, pentru meciul de marți, cu FC U 1948.

Valeriu Iftime critică arbitrajul și are un mesaj pentru Gigi Becali: „Trebuie să îmi mulţumească”
FCSB - FC BOTOȘANI 3-2
Valeriu Iftime critică arbitrajul și are un mesaj pentru Gigi Becali: „Trebuie să îmi mulţumească”

Poli Iași, cu 2 milioane de euro datorii, cu charterul în deplasare

Moldovenii vor pleca spre Oltenia luni, după antrenamentul din cursul dimineții, și vor reveni acasă marți seară, imediat după partida care va începe la ora 16:15.

Nu este pentru prima oară când trupei lui Grozavu i se oferă condiții de primă mână. Poli a făcut cinci cantonamente în acest sezon, la hoteluri de top, și a cheltuit și pentru trei nopți de cazare în preajma unor meciuri oficiale disputate în deplasare.

UPDATE. Poli Iași, 5 absențe importante cu FCU Craiova

Din delegația ieșeană care va face luni deplasarea la Craiova vor lipsi 5 piese de bază: portarul Silviu Lung jr, fundașul Rareș Ispas, mijlocașul Alin Roman, Harrison și Buș.

Recuperat după accidentarea suferită în timpul primului meci din 2024, de la Sfântu Gheorghe, Lung nu forțează reintrarea, iar Ispas a fost scos din circuit o lună în urma accidentării suferite în timpul partidei de la Ploiești, cu Petrolul.

Deși a bifat sâmbătă, cu Rapid București, primele minute din acest sezon, marcând un gol, Roman, care s-a accidentat în perioada de pregătiri, va rămâne acasă, el fiind menajat pentru a putea evolua în duelul cu Dinamo București, de vineri.

După ultimul antrenament dinaintea deplasării spre Craiova, Poli a mai pierdut doi jucători. Harrison, răcit, și Buș, cu mici probleme de natură medicală, au rămas și ei acasă, fiind menajați pentru duelul cu Dinamo, de vineri.

Alin Roman a revenit cu gol în poarta Rapidului după cel mai dificil moment din carieră

Alin Roman (30 de ani), marcatorul golului de 2-1 în Poli Iași – Rapid (3-1), a fost decisiv pentru echipa sa la primul lui meci din 2024, după ce a fost ținut pe bară timp de 5 etape din cauza unei accidentări.

Decarul, golgheterul și cel mai bun pasator al formației moldave a dezvăluit la finalul partidei disputate împotriva giuleștenilor că a trecut prin niște momente dificile, deoarece s-a aflat la prima accidentare gravă din carieră.

„Am trecut prin momente destul de grele pentru cariera unui fotbalist. Sper că sunt OK și sper să pot să continui. E prima accidentare gravă și sper să fie și ultima! Cred că atitudinea a făcut diferența. Suntem fericiți, am și uitat să ne bucurăm. E foarte important că nu le lăsăm pe adversare să se îndepărteze de noi. Colegii mei vor face deplasarea după aceea la meciul de la Craiova.

Eu nu pot, abia m-am refăcut după accidentare. Meci greu cu Craiova, o echipă imprevizibilă. Avem meciuri grele cu echipe cu care ne batem în zona de jos a clasamentului”, a declarat Alin Roman, la finalul partidei Poli Iași – Rapid, 3-1, la Prima Sport.

VIDEO. Conferința de presă Leo Grozavu

Citește și:

Devastator după meciul cu FCSB: „Dați afară sau desființați! Nu știu cine poate să facă ceva cu ei”

Balaj anunță cum l-a convins Falco pe Mutu: „Semnalele sunt pozitive” » Durata contractului cu CFR Cluj

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (11)
lucian_iasi85
lucian_iasi85  •  27 Februarie 2024, 10:01
Postat de emilian_din_iasi pe 26 Februarie 2024, 16:13

Problema e ca...au crescut datoriile.....habar n-am cum.......

Datoriile sunt din trecut, se mai pierd diverse procese deschise în timpul fostului consiliu director.... Ovidiu minea cam mănâncă ***, având în vedere programul, ca vineri jucam cu dinamo, domnul sfaiter a făcut un efort pentru ca oboseala drumului sa fie cât mai mică.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

tedy64
tedy64  •  26 Februarie 2024, 17:27

Drumul cu avioinul la Craiova este o recompensa a sponsorului pentru victoria cu Rapid. De ce a deranjat ,nu place cuiva,deja se aude ca afost blat.Sponsor principal Domnul Sfaiter, am spus domnul cu D mare.Hai Poli.

emilian_din_iasi
emilian_din_iasi  •  26 Februarie 2024, 16:13
Postat de elgabri pe 26 Februarie 2024, 14:30

Doar sunt bani publici garla !! Acum vin alegerile .

Problema e ca...au crescut datoriile.....habar n-am cum.......

Vezi toate comentariile (11)
Comentează