FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - FC BOTOȘANI 3-2

Valeriu Iftime critică arbitrajul și are un mesaj pentru Gigi Becali: „Trebuie să îmi mulţumească”

Valeriu Iftime
Valeriu Iftime

Articol de - Publicat luni, 26 februarie 2024 08:17 / Actualizat luni, 26 februarie 2024 09:49

Patronul lui FC Botoșani, Valeriu Iftime, a comentat eșecul echipei sale pe Arena Națională, 2-3 cu liderul FCSB.

Botoșaniul a pierdut în Capitală, 2-3 cu FCSB, un meci în care arbitrul Cătălin Buși a luat mai multe decizii controversate. Oaspeții s-au arătat deranjați de maniera sa, iar patronul Valeriu Iftime l-a acuzat că ar fi fluierat „pro-FCSB”.

Bogdan Andone, devastator după meciul cu FCSB: „Dați afară sau desființați! Nu știu cine poate să facă ceva cu ei” + acuzații grave: „Mi-au spus jucătorii”
FCSB - FC Botoșani 3-2
Bogdan Andone, devastator după meciul cu FCSB: „Dați afară sau desființați! Nu știu cine poate să facă ceva cu ei” + acuzații grave: „Mi-au spus jucătorii”

Iftime susține că „centralul” ar fi încercat să echilibreze balanţa în favoarea gazdelor, după ce Antwi a fost eliminat în debutul partidei. Buși i-ar fi „îngălbenit” mult prea uşor pe unii dintre jucătorii săi, cu trimitere la primul avertisment încasat de Kaprof şi la David.

Valeriu Iftime: „Trebuie roșu la Florinel Coman obligatoriu”

Iftime pretinde, totodată, că Florinel Coman trebuia să fie eliminat, pentru lovitura cu talpa aplicată lui Celea, în minutul 80. „Îmi pare rău, pentru că am avut şansa să câştigăm cel puţin un punct, dar eu cred că arbitrajul este foarte ciudat.

Cartonaşul roşu  (n.r. - cel arătat lui Antwi) este dat clar, dar de VAR. Trebuie roşu la Coman obligatoriu, pentru că îl loveşte clar pe Celea!

Frica asta a arbitrului, după ce i-a dat roşu lui Antwi... Ne-a îngălbenit! Uitaţi-vă puţin la galbenele pe care i le-a dat lui David şi Kaprof. Pur şi simplu... Dădea galbene pentru a echilibra situaţia, ceea ce mi se pare jenant”, a comentat Iftime.

Valeriu Iftime: „Domnul arbitru a fost foarte violent cu noi”

Omul de afaceri susține că „sunt greşeli de arbitraj care ne afectează şi s-a simţit în teren. Domnul arbitru a fost foarte violent cu cartonaşele cu noi. În prima repriză mi s-a părut că asta caută. Un coleg de-ai mei mi-a spus că ne va elimina un om. Parcă plutea în aer.

Sunt trist, pentru că nu-i onest să ţii cu o echipă. Noroc că a fost fata aceea la VAR care a fost foarte OK”, a comentat Valeriu Iftime, la Orangesport.

Patronul lui FC Botoșani s-a îndreptat și către omologul său de la FCSB, Gigi Becali. Trebuie să îmi mulţumească pentru că am fost naivi şi a câştigat astăzi”, a încheiat omul de afaceri.

Cătălin Buși a dictat trei eliminări în FCSB - Botoșani 3-2

Arbitrul Cătălin Buși a avut un meci teribil pe Arena Națională. Partidă în care a dictat, în primul rând, trei eliminări: Antwi (15) și Olaru (86) de la FCSB, Kaprof (56, al doilea „galben”) de la Botoșani.

De asemenea, i-a „îngălbenit” pe Florinel Coman și Radunovici, iar de la oaspeți pe Filip, Kaprof, Sadiku, Gabriel David, Mouaddib și Celea.

VIDEO. FCSB - FC Botoșani. Ioan Filip, mijlocașul oaspeților, acuză arbitrajul: „A fluierat foarte ușor în favoarea lor”

Mai puteți citi:

Trei detalii remarcate de GSP la FCSB - Botoșani: jucătorul fără pereche, „ritualul” de la final și o situație curioasă cu Charalambous

„Mă bucur că a suferit!” » Florinel Coman a dezvăluit momentul petrecut la pauză în vestiarul FCSB

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (10)
iar_locul_doi
iar_locul_doi  •  26 Februarie 2024, 16:22
Postat de CN72 pe 26 Februarie 2024, 10:20

Moderat pentru acuzatii grave nedovedite??? Pai voi ati publicat editorialul lui Geambasu in care acuza pe Hagi de blat cu Dinamo, fara dovezi.

Doar ei au voie sa scrie !! Sau sa scrie de rau despre Dinamo !!! Dupa mintea lor Dinamo nu trebuie sa bata pe nimeni !!!

1_0_1_0
1_0_1_0  •  26 Februarie 2024, 10:48

„Trebuie să îmi mulţumească pentru că am fost naivi şi a câştigat astăzi” Pai nu asa trebuia sa se intample?

concret
concret  •  26 Februarie 2024, 10:32

Ehe mai Iftime mai... iti multumeste ciobanul, stai linistit. Dupa atatea omenii, are el grija de tine.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează