FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI - DINAMO 1-0

POLI IAȘI - DINAMO 1-0 // 3 întrebări frontale pentru Florin Bratu după răbufnirea la adresa lui Dan Nistor: "Ori eu, ori el"

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat vineri, 21 septembrie 2018 23:51

Florin Bratu a lansat o cavalcadă de acuze la adresa lui Dan Nistor, imediat după eșecul suferit de Dinamo contra celor de la Poli Iași, scor 0-1. Vezi detalii AICI.  Ar fi putut antrenorul "câinilor roșii" să evite acest lucru?

De ce nu l-au lăsat să plece?

Florin Bratu a dezvăluit că Dan Nistor și-a dorit transferul la FCSB, unde beneficiile salariale ar fi fost net superioare. După discuția avută față în față, Bratu a observat o scădere vizibilă a nivelului căpitanului. Ar fi trebuit să meargă la patronul Ionuț Negoiță și să ceară cedarea lui Nistor la FCSB?

"Florin trebuia să îl ia de mânuță în momentul ăla și să îl ducă la patron. A încercat să o ascundă. Toți apăreau în față că e OK, dar a avut efect întârziat. Totul a explodat acum"Gabi Balint

De ce l-a băgat în continuare?

Dinamo a pierdut 3 partide consecutive, iar Nistor a fost unul dintre cei mai slabi fotbaliști în fiecare caz. Florin Bratu a continuat să îl titularizeze, ba mai mult, i-a acordat în continuare privilegiul purtării banderolei de căpitan. Ar fi trebuit exclus din lot?

"Trebuia gestionat tranșant. Florin a încercat să îl câștige pe Nistor. Dinamo era într-o perioadă bună și a crezut că va continua așa. A greșit!"Gigi Mulțescu

Demisionează dacă Nistor rămâne? 

Florin Bratu a fost categoric la conferința de presă de la final: ori eu, ori el! Dacă oamenii din conducerea lui Dinamo se vor opune unei ieșiri pe ușa din dos a lui Nistor, variantă probabilă după refuzul de a-l ceda la FCSB în schimbul unei importante sume de bani, va demisiona "Mitraliera"?

Vezi și: Florin Bratu, Dan Nistor și bezna din lojă! Opinie GSP după haosul de la Dinamo: "Ce să faci când rivalii îți sucesc liderii? Să malaxezi toate legendele?"

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
1618597915124142
Alexandru Chis  •  22 Septembrie 2018, 07:14

Raspunsul la cele intrebari, exact ca in Caragiale: "De aseara, adrisant necunoscut!".

balauru48
balauru48  •  22 Septembrie 2018, 00:44
Postat de pol1tehnicaiasi pe 22 Septembrie 2018, 00:30

Stoican? :)))))))esti beat? :))) Platiti clauza de 1.000.000 de euro si e al vostru :))) cat tupeu...niciodata nu va pleca la Stoican la dinamo, cat timp este antrenor la noi...

Cii wa?

pol1tehnicaiasi
pol1tehnicaiasi  •  22 Septembrie 2018, 00:30
Postat de Costel Pisleaga pe 21 Septembrie 2018, 23:57

sa pece amandoi !!! in locul lui bratu STOICAN ori GALCA !!!

Stoican? :)))))))esti beat? :))) Platiti clauza de 1.000.000 de euro si e al vostru :))) cat tupeu...niciodata nu va pleca la Stoican la dinamo, cat timp este antrenor la noi...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează