FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI - DINAMO 1-0

POLI IAȘI - DINAMO 1-0 // Andrei Cristea a câștigat „meciul” cu Mircea Rednic

Cristea, numărul 10, îi
Cristea, numărul 10, îi "execută" pe "câini". Mihai Popescu și Filip sunt simpli spectatori

Articol de - Publicat luni, 09 martie 2020 20:30

Andrei Cristea, 35 de ani, le-a adus moldovenilor victoria cu Dinamo și l-a convins totodată pe ”Puriu” că locul său e în teren și nu în tribună.

Sâmbătă seară, după victoria cu Dinamo, gol Andrei Cristea, Mircea Rednic le-a dat o masă la restaurant jucătorilor. Titulari, rezerve sau "renegați", toată lumea a primit invitație. A fost modul "Puriului" de a-i răsplăti pentru cele 3 puncte, dar și de a detensiona o atmosferă ce amenința să degenereze cu ceva timp în urmă.

Gazeta a dezvăluit la acea vreme conflictul mocnit dintre Rednic și unii jucători, iar antrenorul moldovenilor a admis la finalul confruntării cu fosta sa echipă că "acum câteva săptămâni" a avut "câteva dispute cu Andrei Cristea. I-am spus că am nevoie de el ca jucător, nu ca antrenor-jucător, și mă bucur că a înțeles mesajul meu".

Vezi clasamentul din Play-out aici

Surse din anturajul echipei susțin însă că "Puriul" n-a fost tocmai fair-play cu decanul de vârstă al echipei. Și că, de fapt, ar fi încercat să-l determine să renunțe la fotbal!

A fost inclusiv acel incident de după meciul cu Sepsi (0-1), de la finele sezonului regulat, când Cristea și Mihalache au făcut drumul întors de la Sfântu Gheorghe în mașina fostului președinte, Adrian Ambrosie. Ceea ce pe Rednic l-a deranjat foarte tare.

Dar totul e bine când se termină cu bine. Decarul i-a câștigat lui Rednic un meci crucial, de orgoliu, și l-a convins astfel că e mai bine cu el pe teren decât pe bancă sau, și mai rău, în tribună.

"Cristea se pregătește bine și a priceput ce are de făcut. Simte poarta, e periculos acolo, în 16 metri, și mă bucur că nu l-am înlocuit, pentru că la un moment dat am avut de gând. L-am simțit obosit"

Mircea Rednic, antrenor Poli Iași

105 goluriare Andrei Cristea. Este jucătorul în activitate cu cele mai multe reușite în Liga 1

Blestematul 85 a devenit norocosul 85

Golul lui Cristea a venit sâmbătă într-un minut 85 care multă vreme le-a purtat ghinion ieșenilor. Până atunci, ei pierduseră nu mai puțin de 3 partide în acel minut: 0-1 cu Sepsi, 1-2 cu Viitorul și 1-2 cu Gaz Metan. Per total, aveau 5 eșecuri și două remize cu goluri încasate după minutul 75. 

10.000 de euro pentru toată lumea

La finalul meciului, Rednic a spus că se bucură "pentru băieţi, pentru că au pus suflet şi au fost disciplinaţi. Cred că merită o primă specială". N-a spus cine ar urma s-o dea, dar, potrivit surselor Gazetei, el le-a promis săptămâna trecută 10.000 de euro dacă bat pe Dinamo.

Vezi și:

DINAMO // VIDEO Florin Prunea dezvăluie: „Va fi un antrenor român. Mare dinamovist”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close