FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI - DINAMO 1-0

POLI IAȘI - DINAMO 1-0 // Valentin Lazăr a răbufnit: „Suntem antifotbal!” » I-a cerut demisia lui Uhrin? „Conducerea trebuie să schimbe ceva”

Articol de GSP - Publicat sambata, 07 martie 2020 22:39

Valentin Lazăr (30 de ani, extremă stânga) a oferit declarații după meciul Poli Iași - Dinamo, scor 1-0.

Programul etapei #2 din play-out

Clasament play-out

Frustrant e jocul nostru. Suntem antifotbal! Nu știu ce e de făcut, trebuie să se facă o analiză. Nu sunt eu în măsură ca jucător să vorbesc despre asta. Sună rău, trebuie să strângem rândurile, să se facă ceva și să se ia anumite decizii în cadrul clubului: jucători, staff tehnic, administrativ. Problema e la noi!

Dacă nu schimbăm ceva, cu siguranță mi-e frică de retrogradare. Dar trebuie să se întâmple ceva, să se ia niște decizii. Cupa este obiectivul principal, dar când joci în play-out, în deplasare la Iași, te gândești la Cupă? 

Andrei Cristea poate să joace până la 40 de ani în ritmul ăsta. Dacă se pregătește foarte bine, nu văd de ce nu ar putea să evolueze în continuare”, a declarat Lazăr, la TV Telekom Sport. 

Citește și:

Cronica meciului Iași - Dinamo 1-0

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
vendredi13
vendredi13  •  08 Martie 2020, 07:52

Și unii de cincizeci de ani băteau Dinamo aseară. Și eu dacă jucam cu amicii de la bloc îi ciufuleam. Aia nu e alergare ce faceți voi acolo. Și schimbați mingea, poate sunteți mai prietenoși cu oina sau handbalul.

137377617596185
Fabian Daniel  •  07 Martie 2020, 23:45

Sa va schimbe pe voi bai talentatilor buni de nimic....faceti clubul de ras voi si conducerea!

636956183126358
Lucian Dimitriu  •  07 Martie 2020, 23:37

Ce dacă retrogradează, sezonul lor este salvat. Băieții ăștia de la Dinamo se pricep numai la coregrafie ... :-)), :-)), :-))

Vezi toate comentariile (5)
Comentează