FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI - FC ARGEȘ 1-1

POLI IAȘI - FC ARGEȘ 1-1. VIDEO Echipa lui Pancu rămâne în criză! Moldovenii n-au putut s-o învingă nici pe FC Argeș, iar situația din clasament se complică

Sursă foto: Facebook FC Argeș
Sursă foto: Facebook FC Argeș

Articol de GSP - Publicat vineri, 20 noiembrie 2020 19:20 / Actualizat vineri, 20 noiembrie 2020 21:55

Poli Iași nu reușește să iasă din criză nici după meciul FC Argeș, 1-1. Moldovenii s-au încurcat în fața nou-promovatei, ba chiar au tremurat pe final, după ce Frăsinescu a fost eliminat în minutul 68.

Daniel Pancu nu reușește nicicum să redreseze corabia în derivă din „Copou”. „Zestra” de cinci înfrângeri la rând în campionat a mai primit astăzi un rezultat dezamăgitor: doar 1-1 pe teren propriu cu FC Argeș, după un meci pe care moldovenii l-au controlat timp de o oră, dar pe care erau să-l piardă în final după intervenția necumpătată a lui Frăsinescu. 

O primă repriză fără prea multe ocazii de poartă a fost „dezmorțită” de reușita lui Andrei Cristea din minutul 40, „veteranul” reușind să înscrie frumos, cu un șut de la marginea careului, la meciul cu numărul 400 disputat în Liga 1.

FC Argeș a renăscut după pauză

Ieșenii au cedat controlul la jumătatea terenului după pauză, iar piteștenii n-au ezitat să-i taxeze. Malele, cel mai bun om al lui FC Argeș, a înscris cu capul în minutul 61, marcând al patrulea gol de la venirea în România. 

Poli Iași a tremurat serios în final, după ce Frăsinescu a fost eliminat în minutul 71, după un cot aplicat lui Maric. Totuși, FC Argeș n-a găsit forța să înscrie golul victoriei, iar partida din „Copou” s-a terminat indecis.

Poli Iași - FC Argeș 1-1

Poli Iași - FC Argeș, echipe de start: 

POLI IAȘI: Axinte - Onea, Frăsinescu, Baxevanos, Bușu - Vanzo, Breeveld, Passaglia - Popadiuc, A. Cristea, Calcan
REZERVE: Bosz, Angiulli, Cabral, F. Cristea, De Iriondo, Mensah, Platini, A. Stan, Zajmovic
ANTRENOR: Daniel Pancu 

FC ARGEȘ Micle - Tofan, Leca, Maric, Mușat - Drăghici, Meza Colli, Șerban, Grecu - Malele, Mediop
REZERVE: Greab, Deslandes, Blejdea, Honciu, Marakis, Mirică, Năstăsie, Palic, Șerbănică
ANTRENOR: Ionuț Codruț Moșteanu

Stadion: "Emil Alexandrescu", Iași
Arbitru: Rusandu Lucian (Sfântu Gheorghe) / A1: Artene Ovidiu (Vaslui) A2: Vatamanu Cosmin (Bucureşti)

Clasamentul Ligii 1:

Citește mai multe știri din Liga 1:

EXCLUSIV Lovitura de grație: dacă retrogradează, Dinamo nu va putea evolua sub această titulatură în Liga 2!

Florin Prunea, noi atacuri după ce a câștigat procesul cu Rednic: „Mi-e scârbă de ăștia care își cumpără posturile”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (8)
enigmaticul
enigmaticul  •  20 Noiembrie 2020, 21:24

Dragilor de la Iași, voi doar ”mimați fotbalul”, că de jucat nu se vede nimic!! Dacă nici pe o nou-promovată, pe teren propriu, nu reușiți să o bateți, atunci e clar că atât puteți! Văd că unii zic că sunteți în criză, dar n-au specificat ce fel de criză, bănuiesc că financiară, dar...... Dacă vreți să fiți plătiți, jucați fotbal, nu ce faceți voi pe teren, ăsta nu e fotbal. Am mai zis de multe ori, în astfel de condiții, echipa trebuie desființată, primăria nu are sens să arunce banii în această echipă, care joacă jalnic meci de meci.

betaalfa
betaalfa  •  20 Noiembrie 2020, 20:08

Doua echipe care ar merita sa retrogradeze ca si multe altele din Liga 1. Din pacate nu pot retrograda toate, bashka e posibil sa avem anul viitor 18 echipe in Liga 1 si peste doi ani 20.

mamaya
mamaya  •  20 Noiembrie 2020, 19:39

tare ghinionista mai e echipa asta... cartonase rosii, goluri primite din offside si 11m, la 2-1 cade nocturna... daca era 2-0 pt iasi azi, n-avea nimeni nimic de comentat... tot asteptam de anul trecut sa se-ntoarca ghinionul, dar se pare ca mai avem de asteptat...

Vezi toate comentariile (8)
Comentează