FOTBAL  »  Superliga  »  PROCES

Florin Prunea, noi atacuri după ce a câștigat procesul cu Rednic: „Mi-e scârbă de ăștia care își cumpără posturile”

Mircea Rednic și Luana Rednic. foto: GSP
Mircea Rednic și Luana Rednic. foto: GSP

Articol de GSP - Publicat vineri, 20 noiembrie 2020 08:18

Florin Prunea (52 de ani) și Mircea Rednic (58 de ani) au fost protagoniștii unui duel aprig în ultimul an. Cei doi au ajuns în instanță, iar câștig de cauză a avut fostul goalkeeper.  

  • CONTEXT: Mircea și Luana Rednic l-au dat în judecată pe fostul președinte al lui Dinamo și i-au cerut daune morale de 700.000 de euro, după ce Prunea l-a acuzat pe tehnician de mai multe ilegalități comise în ultimul său mandat la Dinamo. Fostul portar a câștigat procesul cu antrenorul și fiica lui. Detalii, AICI!

Joi seara, Florin Prunea a continuat războiul declarațiilor cu Mircea Rednic, reproșându-i acestuia legăturile pe care Luana Rednic, fiica „Puriului”, le are cu echipele pe care tatăl său le antrenează.

„Mi-e scârbă de ăștia care își cumpără posturile. Dacă aduc jucători cu fiică-mea și iau comisioane, nu e în regulă. E un conflict de interese. La un moment dat, îl vedeam ca pe un Dumnezeu pe Rednic, nu mai vreau să intru în polemică”, a spus Florin Prunea, la emisiunea „Fotbal Club”, de la Digi Sport. 

De la ce a plecat conflictul Prunea – Rednic

În decembrie 2019, Mircea Rednic (57 de ani) și fiica sa, Luana, l-au acționat în instanță pe Prunea după declarațiile acestuia.

Rednic este principalul instigator şi am dovezi clare. Cei care au venit cu torţe la casa lui Bălănescu i-au speriat familia, au vopsit maşini, au venit de la Rednic de acasă, sunt suporteri care au recunoscut asta. Am avut o discuţie cu Ionuţ Negoiţă şi nu trebuie să mai ascundem mizeria sub preş! Acest profitor şi fiica lui au căpuşat clubul Dinamo! Au încasat sute de mii de euro din comisioane! Fabbrini a fost îndepărtat de la Dinamo pentru că transferul nu s-a făcut prin firma fiică-sii. 

Aceeaşi regie şi la Gnohere, şi la Salomao şi au încercat şi cu Montini acum. Ăștia vindeau și câinii de la Săftica! A fost jaf armat ce a făcut Rednic! Ar fi luat comisioane de la 12-13 jucători! M-a sunat Luana într-o zi, că are ofertă pentru Montini. 300.000 de euro pentru club și 500.000 de euro salariul jucătorului. Am crezut că n-aud bine! 300.000 pentru Dinamo și 500.000 pentru jucător? Păi, 200.000-300.000 de euro plecau către ei. Acesta este Mircea Rednic!
- Florin Prunea

VIDEO Florin Prunea, teorie interesantă: „Eu cred că Dinamo nu a plecat niciodată de la Negoiță. Spaniolii nu sunt acționari!”

Citește și alte știri despre Dinamo: 

EXCLUSIV Lovitura de grație: dacă retrogradează, Dinamo nu va putea evolua sub această titulatură în Liga 2!

EXCLUSIV Au reușit ce nu putuseră nici Rednic și suporterii: pleacă de la Dinamo!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (24)
endeavour
endeavour  •  20 Noiembrie 2020, 18:52
Postat de 1948forever pe 20 Noiembrie 2020, 10:11

asta se oftica ca altii stiu sa faca bani mai bine ca el. el stie sa fac bani doar dand in judecata

asta crede ca vorbeste de *** fc5b.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

cj1960i
cj1960i  •  20 Noiembrie 2020, 16:50
Postat de blackknight pe 20 Noiembrie 2020, 12:39

s-a trezis si pruna sa vb.... ba toti castiga cate un proces... care in esenta nu inseamna mare lucru, si gata se cred mari si tari...

Asta ajunge mai rau decat DON MITICA!

blackknight
blackknight  •  20 Noiembrie 2020, 12:39

s-a trezis si pruna sa vb.... ba toti castiga cate un proces... care in esenta nu inseamna mare lucru, si gata se cred mari si tari...

Vezi toate comentariile (24)
Comentează