LIGA 1  ·  POLI IAȘI - HERMANNSTADT

POLI IAȘI - HERMANNSTADT // Mircea Rednic: „Cei care comentează și critică nu au dreptate. Nu poate să facă minuni un antrenor care vine într-o țară străină”

Mircea Rednic: „Cei care comentează și critică nu au dreptate. Nu poate să facă minuni un antrenor care vine într-o țară străină” +18 FOTO
Mircea Rednic: „Cei care comentează și critică nu au dreptate. Nu poate să facă minuni un antrenor care vine într-o țară străină”

Articol de GSP - Publicat luni, 29 iunie 2020 18:16 / Actualizat luni, 29 iunie 2020 18:27

Antrenorul lui Poli Iași, Mircea Rednic, a vorbit despre duelul de mâine cu Hermannstadt, echipă condusă de spaniolul Ruben Albes, care are două înfrângeri în primele două meciuri cu sibienii.

„Din moment ce echipa joacă, sigur vor veni și rezultatele. Sibiul a avut o zi în plus de odihnă, noi avem 6 ore de drum, trebuie să ne refacem cât mai repede. Ar fi păcat ca eforturile făcute etapa trecută să nu fie coroborate cu victoria de marți. 

Și ei sunt într-o situație delicată, antrenor nou, au pierdut două meciuri dar pe un fond de joc bun. Cei care comentează și critică nu au dreptate. Nu poate să facă minuni un antrenor care vine într-o țară străină, să se acomodeze cu jucătorii, condiții. 

Trebuie să avem ambiție, agresivitate, altfel munca de aici a fost degeaba. Au jucători de calitate, dar noi trebuie să avem continuitate. Nu avem accidentați, asta e foarte bine. Vom aborda meciul cu multă seriozitate și cu încredere” a spus Rednic.

FOTO CHINDIA - POLI IAȘI 0-2

+19 FOTOCâți români au murit în primele 6 luni din 2020, comparativ cu prima jumătate din 2019. Date oficiale
Libertatea
Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
18:30 BARAJ L1
Mioveni - Chindia
Look Plus, Telekom și Digi
21:00 Snooker
CM Snooker
Eurosport
22:00 UCL
Atalanta - PSG
Digi 1, Look Plus, Telekom 1
Program TV complet

Liga 1