FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI - HERMANNSTADT

POLI IAȘI - HERMANNSTADT // Mircea Rednic: „Cei care comentează și critică nu au dreptate. Nu poate să facă minuni un antrenor care vine într-o țară străină”

Mircea Rednic: „Cei care comentează și critică nu au dreptate. Nu poate să facă minuni un antrenor care vine într-o țară străină” +17   FOTO
Mircea Rednic: „Cei care comentează și critică nu au dreptate. Nu poate să facă minuni un antrenor care vine într-o țară străină”

Articol de GSP - Publicat luni, 29 iunie 2020 18:16 / Actualizat luni, 29 iunie 2020 18:27

Antrenorul lui Poli Iași, Mircea Rednic, a vorbit despre duelul de mâine cu Hermannstadt, echipă condusă de spaniolul Ruben Albes, care are două înfrângeri în primele două meciuri cu sibienii.

„Din moment ce echipa joacă, sigur vor veni și rezultatele. Sibiul a avut o zi în plus de odihnă, noi avem 6 ore de drum, trebuie să ne refacem cât mai repede. Ar fi păcat ca eforturile făcute etapa trecută să nu fie coroborate cu victoria de marți. 

Și ei sunt într-o situație delicată, antrenor nou, au pierdut două meciuri dar pe un fond de joc bun. Cei care comentează și critică nu au dreptate. Nu poate să facă minuni un antrenor care vine într-o țară străină, să se acomodeze cu jucătorii, condiții. 

Trebuie să avem ambiție, agresivitate, altfel munca de aici a fost degeaba. Au jucători de calitate, dar noi trebuie să avem continuitate. Nu avem accidentați, asta e foarte bine. Vom aborda meciul cu multă seriozitate și cu încredere” a spus Rednic.

FOTO CHINDIA - POLI IAȘI 0-2

+13 FOTO

Frăsinescu a bifat cu Chindia cel de-al 400-lea său meci în prima divizie! A fost declarat și cel mai bun jucător al partidei de la Ploiești

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează