FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IASI

Poli Iasi il va recuza pe centralul Cristian Balaj

Articol de GSP - Publicat luni, 13 august 2007 00:00

"In fotbalul nostru se intampla lucruri absurde. Avem aproape jumatate din echipa in infirmerie din cauza accidentarilor, dar tot noi am primit cartonas rosu si tot noi umblam pe la comisii. Nu stiu ce are acest Balaj cu noi. Nu vreau sa-l mai vad la centru la un meci de-al Politehnicii Iasi. Ne-a «rezolvat» si cu Bistrita, cand ne-a anulat un gol valabil, si cu Steaua acum. Gata! O sa cerem sa nu mai fie delegat la niciun meci al Politehnicii Iasi, altfel facem scandal", a spus Boca.

Presedintele clubului Poli Iasi, Sorin Boca, a declarat, luni, ca il va recuza pe centralul Cristian Balaj, cel care in opinia sa a dezavantajat formatia antrenata de Ionut Popa in partidele cu Gloria Bistrita si Steaua, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Oficialul iesean a mai spus ca fostul presedinte al CCA, Ion Craciunescu, s-a compromis sustinand ca arbitrul Cristian Balaj a luat o decizie corecta la faza intrarii dure a stelistului Mirel Radoi la Clement Palimaru. "Domnul Craciunescu s-a compromis cu aceste explicatii. Cum poti sa negi evidenta si sa spui ca Balaj a procedat corect, neacordandu-i cartonas rosu lui Radoi? Pai, o sa mai aiba cineva incredere in el? Pe undeva il inteleg insa, pentru ca a fost sef al arbitrilor si a avut si el favoritii lui. Poate Balaj era unul dintre ei, de aceea il apara acum", a adaugat presedintele gruparii iesene.

Formatia Poli Iasi a fost invinsa, sambata, in deplasare, cu scorul de 1-0, de Steaua, intr-un meci din etapa a III-a a Ligii I. Unicul gol al partidei a fost marcat in minutul 78, de stelistul Eric Bicfalvi.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează