FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI - OȚELUL GALAȚI

Leo Grozavu încinge „derby-ul Moldovei”: „Agresorul e cel care strigă mai tare în România!”

FOTO:F acebook @CSMPolitehnicaIasiOficial
FOTO:F acebook @CSMPolitehnicaIasiOficial

Articol de , - Publicat miercuri, 01 noiembrie 2023 19:17 / Actualizat miercuri, 01 noiembrie 2023 19:29

Antrenorul ieșenilor, Leo Grozavu, a turnat gaz pe foc înaintea confruntării cu Dorinel Munteanu, de vineri seară

Ultima etapă a turului regulat se va deschide cu derby-ul moldav dintre Politehnica Iași și Oțelul Galați, care va avea loc vineri, cu începere de la ora 18:00.

„Opriți meciul!” » Ce-au făcut galeriile înainte de Steaua - Rapid
Steaua - Rapid
„Opriți meciul!” » Ce-au făcut galeriile înainte de Steaua - Rapid

Duelul, care și așa se anunța încins, a fost aprins și mai tare de antrenorul gazdelor, Leo Grozavu. Tehnicianul a declarat astăzi, într-o conferință de presă, cu trimitere la gălățeni, că „în general, în România, agresorul e cel care strigă mai tare! Și este și acuzator”. 

Leo Grozavu le bate obrazul rivalilor: „Promovarea Oțelului a avut și un sprijin din partea noastră, dar n-am primit un telefon”

„Mă aștept la foarte multe șicane, provocări, pentru că asta au demonstrat până acum la celelalte jocuri. Au fost partide în care Galați a demonstrat că știe foarte bine această artă. Echipa e disciplinată, solidă, luptătoare, în foarte multe momente trece de limita regulamentului” a mai punctat Grozavu.

Șeful băncii tehnice ieșene a continuat tirul la adresa Oțelului și pe tema sezonului trecut: „Am fost acuzați că nu ne vom apăra șansele corect cu Dinamo, în ultima etapă. Am arătat că nu s-a întâmplat acest lucru, iar promovarea Oțelului a avut și un sprijin din partea noastră.

 M-aș fi așteptat ca fair-play-ul să-și facă loc. Măcar așa, să primim un telefon sau niște semnale că ni se mulțumește. Nu s-a întâmplat lucrul ăsta”.

Se teme de arbitraj: ”Eu doar sper asta”

Deși echipa sa a fost avntajată la ultimele meciuri disputate pe teren propriu, cu Sepsi și FC U 1948 Craiova, Leo Grozavu și-a exprimat temeri legate de arbitraj. „Sper ca Comisia Centrală să delege o brigadă care să știe să țină un astfel de meci în mână, arbitri cu personalitate, care nu se sperie, o brigadă care să știe să se facă respectată, să nu facă greșeli și câștigătoarea să se decidă în urma jocului, nu în urma unei decizii luate aiurea, că au fost destule în ultima perioadă” a spus șeful băncii tehnice ieșene.

Și a anunțat că va aborda jocul la victorie: „Antrenorul lor e un tip luptător, așa și-a construit cariera. Noi va trebui să răspundem cu aceeași monedă. Bineînțeles, în limitele fair-play-ului, care sper să aibă loc de la cap la coadă.

Trebuie să arătăm că ne-am ascuțit și noi săbiile foarte bine, ca și adversarii noștri. Vom juca să câștigăm”.

Silviu Lung e mulțumit de rezultatele Iașului: „Contează doar ceea ce faci!”

Focusat pentru obținerea a trei puncte este și portarul ieșean Silviu Lung junior: „Întâlnim una din echipele bune ale campionatului, care arată după chipul și asemănarea antrenorului.

Acoperă foarte bine terenul, e foarte agresivă. Va fi un meci greu, din care sperăm să obținem trei puncte. Nimeni nu dă doi bani pe ce ai făcut în urmă. Contează doar ce faci. La Poli a fost nevoie de timp să ne sudăm, după ce în vară au plecat 12 jucători și au venit zece noi. Acum au început să apară rezultatele, avem o singură înfrângere în opt jocuri”.

Citește și alte știri:

Alex Chipciu și-a citit foștii coechipieri de la CFR: „Te adorm cumva!” » Ce pronostichează pentru derby-ul Clujului

EXCLUSIV Mutare la Dinamo! Numele surpriză care vine și mai aproape de Ovidiu Burcă

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează