FOTBAL  »  Superliga  »  INTERVIU

EXCLUSIV Experiența unui englez în România » A impresionat în ultima etapă din Superliga: „Românii zâmbesc mult, trăiți ca în Anglia. Sunt însă două lucruri care nu îmi plac aici”

Articol de - Publicat marti, 14 noiembrie 2023 10:45 / Actualizat marti, 14 noiembrie 2023 10:50

Shayon Harrison, 26 de ani, a marcat o dublă de efect în meciul Poli Iași - CFR Cluj (3-3), londonezul a povestit pentru Gazeta Sporturilor cum decurge viața lui în România din august 2022 încoace.

Shayon Harrison, 26 de ani, s-a dezlănțuit în ultimele două etape de campionat în tricoul celor de la Poli Iași. Mai întâi, a marcat golul remizei cu Oțelul Galați (1-1), apoi a reușit o dublă cu CFR Cluj (3-3) în cea mai spectaculoasă partidă a rundei #16.

Ce l-a șocat pe Gabi Tamaș la Gică Popescu: „Mânca-ți-aș. Ziceam «Bă, ce dracu'?»” + Cum a fost primit la Rapid și la Dinamo de „greii” Lupu și Giani Kiriță
POVESTE
Ce l-a șocat pe Gabi Tamaș la Gică Popescu: „Mânca-ți-aș. Ziceam «Bă, ce dracu'?»” + Cum a fost primit la Rapid și la Dinamo de „greii” Lupu și Giani Kiriță

Shayon Harrison a impresionat în meciul Poli Iași - CFR Cluj (3-3)

Londonezul era dezamăgit de faptul că ieșenii nu au reușit victoria cu una dintre candidatele la titlu, deși la un moment dat echipa moldoveană a avut 2-0. 

A fost un pic dezamăgitor fiindcă n-am învins. Am avut câteva atu-uri, cum și adversarii au avut. Puteam învinge una dintre forțele campionatului, am fost cel puțin la același nivel

Atmosfera a fost de top, suporterii îți dau un vibe bun. Acum, gata meciul, ne concentrăm să învingem în următorul meci”, a reacționat englezul din atacul ieșenilor. 

Etapa viitoare, după reluarea campionatului, echipa lui Leo Grozavu se va duela cu Hermannstadt, în deplasare.

Experiența unui englez în România » A impresionat în ultima etapă din Superliga: „Românii zâmbesc mult, trăiți ca în Anglia. Sunt însă două lucruri care nu îmi plac aici”

Experiența englezului Shayon Harrison în România

Shayon Harrison a povestit în interviul acordat Gazetei Sporturilor cum decurge viața sa în România, el sosind la Iași în vara anului trecut. Atacantul a contribuit la promovarea lui Poli în prima divizie, a început să dea goluri în Liga 1. A mărturisit că duce o viață bună în Copou.

5 etapeconsecutive fără înfrângere a adunat Poli Iași, dintre care o victorie și 4 remize

3 goluriși un assist a adunat Harrison în primul său sezon de prima ligă în 11 meciuri

Oamenii sunt calzi, calmi, deschiși, îmi plac foarte mult. Un lucru pozitiv este faptul că sunt zâmbitori, chiar dacă mai au griji. Românii au un stil de viață asemănător celui din Anglia, iar posibilitățile de a petrece timpul liber sunt la fel ca acolo.

Eu merg la «Palas», la mall, la shopping, la diverse restaurante, petrec timpul în zona de centru a Iașiului. La un moment dat, când voi avea mai mult timp liber, aș vrea să vizitez și împrejurimile. Inclusiv bisericile, mănăstirile, le-am văzut și în centrul Iașiului. Logic, Palatul Culturii din centrul orașului mi se pare excepțional, l-aș recomand oricărui turist”, a declarat Shayon Harrison.

Shayon Harrison despre ce nu-i place în România: "Vremea foarte rece și deplasările prea lungi"

Englezul ieșenilor s-a amuzat atunci când a fost chestionat despre ceea ce nu-i place în România.

"Vremea! Sosirea iernii îmi dă așa, o stare de neliniște. E foarte-foarte frig. Și gândește-te că eu sunt din Londra, unde este o vreme rece. Dar frigul din România este altceva.

Apoi, lipsa autostrăzilor. Deplasările sunt prea lungi, prea dificile. Faci prea mult pe drum! Și cu echipa când mergem, de la Iași în orice oraș al României, este prea departe. Dar și asta face parte din fotbal, ne adaptăm.

Îmi place mult în România, și familiei i-a plăcut atunci când m-a vizitat. Sper, la rândul meu, să ofer lucruri frumoase ieșenilor", a mai spus Shayon Harrison.

VIDEO Imagini de la antrenamentul echipei naționale, înaintea duelurilor decisive pentru Campionatul European

Citește și alte știri:

EXCLUSIV // VIDEO Străinul care a avut o singură problemă în România. A urcat cu Oțelul din Liga 3 în prima divizie și amenință adversarele: „Nu suntem turiști!”

EXCLUSIV A pus umărul la calificarea României la primul Euro la tricolorilor, acum știe cum putem învinge Israelul: „Atitudine, caracter, fără să tremure picioarele”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
cosmin_radu
cosmin_radu  •  14 Noiembrie 2023, 23:08
Postat de alexiosas pe 14 Noiembrie 2023, 12:54

daca era bun avea "efect" macar in Championship ,asa sa se bucure de nivelul scazut al mamaligii,unde jucatori de liga a 3a prin Europa sunt vedete,si sa inghita frigul si deplasarile SAU sa aleaga echipe din Luxemburg,Liechtenstein sau Gibraltar daca nu-i plac calatoriile "lungi"

Championship? noooo....pai aia la League 2 au salarii si conditii mai bune...asta e de Non-League (semi-amatori) si in jos ori o ducea mai bine acolo...dar e bun la noi asa cum au fost si aia de vin din liga a 3a franceza sau portugheza...

istet10
istet10  •  14 Noiembrie 2023, 22:40
Postat de elgabri pe 14 Noiembrie 2023, 12:07

Sunt multi romani mai englezi decat "englezul asta" ;)))

Ai dreptate. Am vazut si Franta ce francezi are in nationala .

Vezi toate comentariile (5)
Comentează