FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI - SUMQAYIT 1-1

POLI IAȘI - SUMQAYIT 1-1 // Nou-venitul Omoh a înscris pentru moldoveni + La 40 de ani, Onofraş a revenit pe teren!

Articol de - Publicat sambata, 18 ianuarie 2020 17:24

Preluată de Mircea Rednic în acest an, Politehnica Iaşi a remizat şi în al doilea meci de verificare disputat în Antalya. 

După 0-0 cu vicecampioana Albaniei, Kukesi, moldovenii au încheiat la egalitate azi, 1-1 (0-1), testul disputat cu Sumqayit (Azerbaijan). 

Golul ieşenilor a fost marcat de Omoh, în minutul 48. Nigerianul a fost eliminat apoi în minutul 87 şi a fost înlocuit de team-managerul Politehnicii, Marius Onofraş. 

Fostul jucător de la Urziceni şi FCSB, care are 40 de ani, a mai jucat în ultima perioadă la Bradul Borca, în Liga a IV-a nemţeană.

Rednic a contat în disputa cu azerii pe Târnovanu (’46 Axinte) – Onea (’46 Popadiuc), Mihalache (’46 Frăsinescu), Klimavicius (’46 Radu), Şerban – Grădinaru, De Iriondo (’60 Fr. Cristea), Passaglia (’46 Breeveld), Horşia (’46 Omoh; 87 Onofraş) – Luckassen (’46 Chacana), A. Cristea (’46 A. Zaharia). Platini a fost menajat, iar Gallego a fost trimis acasă, fiind accidentat.

Până la revenirea acasă, prevăzută pe 24 ianuarie, Poli va mai juca un meci de verificare, joi, cu Mladost Lucani (Serbia).

FOTO: facebook.com/CSMPolitehnicaIasiOficial

POLI IAȘI // Minune, Florin Prunea laudă un om al lui Răzvan Burleanu: „Va fi o pierdere pentru FRF!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
kamouniyak
kamouniyak  •  18 Ianuarie 2020, 23:59

Onofras ar putea juca si acum la ce vana are!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează