FOTBAL  »  Superliga  »  NEMULȚUMIRI

Revoluția suporterilor după cea mai recentă înfrângere: „De retrogradat, retrogradăm sigur! Măcar băgați tinerii”

Fanii lui Poli Iași nu mai acceptă situația din „Copou” / FOTO: GSP +33   FOTO
Fanii lui Poli Iași nu mai acceptă situația din „Copou” / FOTO: GSP

Articol de GSP - Publicat luni, 01 martie 2021 20:27 / Actualizat luni, 01 martie 2021 20:51

Poli Iași a înregistrat o nouă înfrângere în campionat, 0-2 cu FC Voluntari. Eșecul a provocat furia suporterilor, care au criticat în termeni duri politica din „Copou”.

Imediat după meci, fanii ieșenilor au „invadat” pagina oficială de Facebook a clubului. Aceștia i-au luat la țintă pe jucători, care n-au mai cunoscut gustul victoriei din septembrie, dar nu l-au menajat nici pe președintele Ciprian Paraschiv, considerat unul dintre vinovații pentru declinul echipei. 

  • „Această formulă de echipă e cea mai slabă din istoria acestui club. Rușine tuturor celor care răspund de destinele lui”
  • „Domnule primar, acești străini sunt străini de fotbal. Chiar și antrenorii, doar în Liga 3 ar face performanță”
  • „Paraschiv, demisia, îți bați joc de acest oraș și de simbolul acestei echipe, Andrei Cristea, care a ținut această echipă în prima ligă. Aduceți-i pe cei de la Miroslava, iar pe ăștia trimiteți-i în județeană”
  • „Cineva acum, după meci, trebuie să ia taurul de coarne și să schimbe răul de la rădăcină!!! Altfel vom bate toate recordurile negative din istoria campionatelor de fotbal din România!!!”
  • „Măcar acum le puteți da o șansă tinerilor să vedem și noi dacă într-adevăr nu aveau loc să intre pe teren, că oricum de retrogradat, retrogradăm sigur. Ne-au bătut toate comunele de pe lângă București..... Rușine!!”
  • „S-a greșit din vară, cu campania de transferuri, cu jucători mediocri, slab pregătiți, să se facă economie la bani. Trebuia adus și un antrenor de calitate și altele erau lucrurile”

„Poate că şi aceste modificări de la nivelul băncii tehnice influenţează. Acum, jucătorii trebuie să joace şi pentru Cristea, pentru că până acum era vorba că nu îl plac pe Pancu. Sunt anumite motive pentru care echipa nu a mers” 
Ioan Ovidiu Sabău, la Fotbal Look 

„În momentul ăsta nu are şanse să se menţină în Liga 1, dar punctele se înjumătăţesc în play-out. Asta e singura speranţă care mai există la Iaşi în momentul de faţă, dar la cum arată jocul lucrurile par clare. Eu cred că ceea ce transmite antrenorul e faorte important, dar în acest meci nu s-a văzut nimic. E clar că lucrurile nu au mers bine de la început acolo” 
Daniel Stanciu, la Fotbal Look

Andrei Cristea: „Echipa și-a revenit din momente și mai grele” 

„Trebuie să ne adunăm, să strângem rândurile și să fim mai uniți. Cauzele înfrângerii? Greșeli individuale. Am întâlnit o echipă bună. Gabi Tamaș joacă la fel ca la 21 de ani! 

Echipa și-a revenit din momente și mai grele. Capul sus, mai sunt foarte multe meciuri de jucat! Sper să ne recuperăm din punct de vedere mental și să redevenim echipa care a fost în urmă cu scurt timp”, a declarat tânărul antrenor al Politehnicii Iași, la microfonul Look+.

27 septembrie 2020e data ultimei victorii izbutite de Poli Iași, un incredibil 5-2 cu FCSB

Clasament Liga 1: 

VIDEO Daniel Pancu a rememorat meciul pierdut la „masa verde” din cauza nocturnei: „Am înjurat încontinuu”

Citește și alte știri de la meciul Poli Iași - FC Voluntari 0-2

FOTO Moment confuz la Iași! Radu Petrescu a arătat două cartonașe roșii într-o fază, dar Angelov a încercat să rămână pe teren

Andrei Cristea, declarații tari după înfrângere: „Nu mai vreau să vorbesc despre astfel de oameni. Este jenant că se mai prezintă la Iaşi”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (9)
dumitru82drugan
dumitru82drugan  •  02 Martie 2021, 08:45

Declinul a inceput cu venirea lui Paraschiv care la adus antrenor pe Rednic care la randul sau a adus 12 jucatori din care 11 straini !

1904849899740178
Mos Gerila  •  02 Martie 2021, 05:51

Cu ocazia zilei de 1 martie un fan al adevaratei politehnici va darueste la toti cate un martisor fiind ( *** )

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dora
dora  •  02 Martie 2021, 00:04

Ăștia au suporteri...tin minte de câteva meciuri cu zeci de spectatori de tribune la Iasi, in urma cu ceva vreme !

Vezi toate comentariile (9)
Comentează