FOTBAL  »  LIGA 1  »  GSP.RO ÎŢI OFERĂ EXCLUSIV VIDEO DIN LIGA 1

Poli Iaşi - UTA 4-1! Roszel înscrie golul de onoare

Articol de GSP - Publicat duminica, 13 aprilie 2008 00:00

Min. 19 - Penalty pentru Poli Iaşi. Execută Andrei Cristea şi deschide scorul. 1-0 pentru Poli Iaşi!

Min. 23 - Cristea pătrunde în lateral stînga şi înscrie cu un şut la colţul scurt

Min. 56 - Ionut Balba inscrie un gol senzational pentru Poli Iasi

Min. 59 - Balba inscrie din nou pentru Poli Iasi in urma unei actiuni personale

Min. 87 - Pedro Oliveira rarează un penalty

Min. 90+2 - Roszel marchează în minutul doi al prelungirilor golul de onoare al UTA-ei

În această după-amiază, de la ora 17:30, Poli Iaşi şi UTA se întîlnesc într-o înfruntare decisivă pentru evitarea retrogradării. UTA trebuie să învingă pentru a mai avea o şansă de a evita căderea în Liga a II-a, în timp ce Poli Iaşi ar intra în hora retrogradării în cazul unui eşec.

"Am ajuns să tremurăm pe final de campionat. Ne aşteaptă un meci decisiv pentru a ne atinge obiectivul. Cred că pentru UTA aceasta este ultima şansă pentru salvarea de la retrogradare. Jucătorii noştri au demonstrat în atâtea meciuri că pot obţine rezultate bune, dacă se mobilizează. Sunt convins că acum pot face un joc bun şi câştiga meciul de duminică. Avem o singură variantă, victoria", a afirmat Sorin Boca înainte partidei.

Urmăreşte aici LIVE meciul în format video!

Playtech: Ramona Olaru a divulgat SECRETUL Mykonosului. Ce fac româncele când vin miliardari cu iahtul acolo: ”Da, asta se întâmplă”


Comentarii (22)
 •  13 Aprilie 2008, 21:05

sa-ti bagi ceva in gaura de unde a iesit un tampit ca tine. si nu mai vorbi despre lucruri fata de care nu ai nicio legatura retardatule. taran esti tu ma idiotule, vino mai incoace spre vest, mai iesi din rahatu in care traiesti zi de zi, probabil ca ai intins palma la colt de strada si ti ai luat o ora la net cafe si ne dai tu noua lectii de civilizatie.

 •  13 Aprilie 2008, 20:35

ba bag pwla in tot vestu tarii..sa cadeti toti in b

 •  13 Aprilie 2008, 20:34

sunt iesean si taran la origine. Ce aveti cu taranii, ca eu sunt mandru de originea mea; n-am trait din furat din mintit sau din pacalit ci din munca cinstita. Scorul corect trebuia sa fie 4-2 ; la ultimul gol al UTA-ei fundasul iesean era pe linia portii asa ca nu putea fi offside. Imi pare rau de UTA. Hai POLI ! 1-1 la Vaslui !

Vezi toate comentariile (22)
Comentează