FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI

Politehnica Iași transferă de la rivala Botoșani! 32 de jucători în cantonament pentru Leo Grozavu

Politehnica Iași transferă de la rivala Botoșani. Foto: Instagram
Politehnica Iași transferă de la rivala Botoșani. Foto: Instagram

Articol de - Publicat marti, 27 iunie 2023 10:52 / Actualizat marti, 27 iunie 2023 10:58

Politehnica Iași a început luni al doilea cantonament al verii, care se derulează la Bansko, în Bulgaria. 

În afară de cei 30 de jucători care au plecat din Copou - Jankov, Celeadnic (Șerif Tiraspol), Brînză, Ailenei - portari; Martac, Kouadio, Tincu, Katanec, Unugurenașu, Azoiței, Ștefanovici, Șerban (FCSB) – fundași; Vașvari, Marchioni, Itu, Roman, Robert Ion, Mogoș, Fărcaș, Hrib, Militaru (CFR Cluj), Bacila (Londrina, Brazilia 2), Cherman (FC Bihor - probe), Gheorghiță (FC Bihor – probe) – mijlocași; Harrison, Vojtus, Hlistei, Istratie, A. Dumitru, Luis Phelipe (Atletico Goianiense, Brazilia 2) – atacanți - și de stoperul Florin Ilie, de la Universitatea Cluj-Napoca, ajuns direct în Bulgaria, antrenorul ieșenilor, Leo Grozavu, va mai avea sub comandă, începând de mâine, un nou fotbalist. 

Dezvăluiri incendiare! Avocata pune tunurile pe Dinamo, pe DDB și pe Zăvăleanu: „Știți metoda alba-neagra? Acum e alba-roșia! Unde s-au dus banii suporterilor?”
DINAMO
Dezvăluiri incendiare! Avocata pune tunurile pe Dinamo, pe DDB și pe Zăvăleanu: „Știți metoda alba-neagra? Acum e alba-roșia! Unde s-au dus banii suporterilor?”

Politehnica Iași l-a transferat pe George Dragomir, de la rivala Botoșani

Este vorba de mijlocașul George Ionuț Dragomir (19 ani), care a evoluat ultima dată la rivala regională a ieșenilor, FC Botoșani. Format la Academia Hagi, Dragomir a mai fost legitimat la Făurei și Sepsi Sfântu Gheorghe.

Prima verificare a verii pentru Poli va avea loc mâine, în compania echipei bulgare Botev Plovdiv. În Bulgaria, Iașiul va mai disputa încă patru meciuri amicale: cu FC Drita (Kosovo) pe 1 iulie, FC Montana (Bulgaria 2) și Radnicki Nis (Serbia) pe 3 iulie și cu FC Krumovgrad (Bulgaria) pe 6 iulie.

Politehnica Iași transferă de la rivala Botoșani! 32 de jucători în cantonament pentru Leo Grozavu
Politehnica Iași l-a transferat pe George Dragomir. Foto: Instagram

Leo Grozavu, antrenor Poli Iași: „Avem așteptări mari de la noul sezon”

Tehnicianul a vorbit și despre ceea ce vrea să realizeze Poli Iași în acest sezon de Superliga.

„Avem așteptări mari, am muncit un an ca să ajungem în Liga 1. Trebuie să ne consolidăm ca echipă de primă ligă. În fotbal nu poți să-ți faci planuri pe termen lung în fotbal, mai ales la noi în țară.

Campionatul este lung, dificil, va trebuie să fii pregătit pe toată durata lui. Au promovat 3 echipe cu tradiție, noi, Galați și Dinamo, vom vedea cum va fi situația în teren”, a mai spus Leo Grozavu.

„Principalul” din Copou a comentat și situația echipelor naționale ale României: „În momentul de față fotbalul românesc e în regres, dar nu e treaba mea. Sunt destui oameni și entități care trebuie să realizeze lucrul ăsta, pentru că suntem pe tobogan deja de foartă multă vreme”.

Citește și:

Are ofertă de la FCSB, dar și de la arabi și nu s-a mai întors la echipă

Dinamo vrea un mijlocaș ce aparține de o echipă de Serie A

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
gazistu
gazistu  •  27 Iunie 2023, 12:14

hai iasuiu!!! pe cand stadion dle Chirita?? nu ti rusine sa ai asa oras mare (probabil locul 1, fara Capitala) si stadion asa vechi...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează