FOTBAL  »  Superliga  »  RELAXARE

Poliţiştii şi vopsitorii :) Cum s-au distrat jucătorii din Liga 1 în pauza competițională

Lucian Goian, s-a descurcat de minune cu armele Şcolii de poliție // Foto: cfrcluj.ro +1   FOTO
Lucian Goian, s-a descurcat de minune cu armele Şcolii de poliție // Foto: cfrcluj.ro

Articol de - Publicat luni, 12 octombrie 2015 00:00

Fotbaliștii lui CFR Cluj și cei ai CS U Craiova au profitat de pauza competițională și s-au relaxat în situații neobișnuite.

Clujenii au renunţat la un antrenament sub comanda lui Dican şi au acceptat invitaţia celor de la Şcoala de Agenţi de Poliţie "Septimiu Mureşan".

Camora şi compania au testat cîteva dintre armele puse la dispoziţie de poliţişti, au intrat în poligon şi şi-au demonstrat abilităţile de trăgători. "Cert este că avem cîțiva țintași foarte buni și nu vorbim acum doar de atacanți", au glumit șefii din Gruia la finalul experienței.

La aproape 400 de kilometri distanţă, jucătorii Craiovei părăseau cantonamentul şi mergeau și ei într-o vizită. Oltenii au ales o fabrică unde se produc lacurile și vopselele sponsorului principal.

Mateiu, Bălgrădean și ceilalți juveți au probat produsele desenînd pe un zid improvizat special stema CS U Craiova, cu numele partenerului în centru, scris de Săndoi.

Cel mai implicat a fost Nuno Rocha, care şi-a intrat în rol imediat şi a lucrat cot la cot cu angajații, turnînd vopseaua în recipiente speciale.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează