FOTBAL  »  LIGA 1  »  POLI IASI - UNIREA URZICENI 2-3

Popa: "Regret incidentul cu Mara"

Articol de GSP - Publicat sambata, 05 aprilie 2008 00:00

Antrenorul lui Poli Iaşi, Ionuţ Popa, a declarat la televiziunea sportro că regretă incidentul din timpul partidei cu Unirea Urziceni, cînd l-a bruscat pe fotbalistul ialomiţenilor, Bogdan Mara.

"Nu mi s-a părut ceva deosebit ce i-am făcut lui Mara. Am fost provocat de către cei de la Urziceni, care tot ieşeau la încălzire şi îmi obturau mie vederea către teren. I-am rugat să nu mai treacă prin faţa noastră, însă atunci a venit şi Bogdan, pe care l-am rugat să mă ocolească prin spate. L-am apucat de braţ şi am vrut să-l opresc să treacă prin faţa mea, nu l-am împins şi nici nu l-am înjurat. Dacă avea respect, Bogdan se ducea să-şi salute galeria ocolindu-mă, nu mă provoca. Cred că voi lua două etape de suspendare, însă sînt gata să suport consecinţele. Regret acest incident".

Popa a schimbat apoi tonul serios cu unul glumeţ cînd a fost întrebat cum ar fi procedat dacă în locul lui Mara era Ionel Ganea:

"În cazul ăsta, rămînea în picioare cine era mai tare. Oricum, eu l-a confundat şi pe Mara, credeam de fapt că era Bîlbă al meu, pe care vroiam să-l lovesc".

Playtech: S-A SĂTURAT! Simona Halep a divulgat motivul pentru care nu mai performează pe teren. Informații de ultimă oră


Comentarii (37)
 •  06 Aprilie 2008, 14:31

Moldoveanule se vede B-ul?

 •  06 Aprilie 2008, 14:29

bai moldoveanule, mata este acasa? Urziceniul este oras si mata abia doreste sa-l vada.

 •  05 Aprilie 2008, 22:45

retardatule m-a-t-a e oparita si neamul tau de vacari

Vezi toate comentariile (37)
Comentează
Close