FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

CORESPONDENȚĂ DIN ANTALYA Au dat lovitura? Portretul noului transfer reușit de Dinamo: „Fotbalist de top! Citește jocul perfect”

Darko Velkovski, în duelul cu Anglia din iunie 2023 / Sursă foto: Imago Images
Darko Velkovski, în duelul cu Anglia din iunie 2023 / Sursă foto: Imago Images

Articol de - Publicat miercuri, 03 ianuarie 2024 21:13 / Actualizat miercuri, 03 ianuarie 2024 22:10

Dinamo forțează reabilitarea în defensivă cu un stoper fără angajament din august 2023! Pe nepusă masă, „câinii” au anunțat înregimentarea lui Darko Velkovski, 28 de ani, fundaș central cu experiență în fotbalul croat.

  • GSP are 4 reporteri în Antalya: Eduard Apostol, Remus Dinu, Cristian Preda și Ionuț Iordache vor fi prezenți pe toată durata cantonamentelor echipelor din Liga 1

Velkovski e un fotbalist agreat de Zeljko Kopic și adus în România la insistențele tehnicianului dinamovist, care l-a avut sub radar o bună perioadă de timp, mai exact în perioada în care cei doi s-au intersectat în campionatul Croației. Între 2018 și 2022, Velkovski a evoluat pentru Rijeka.

Dinamo a anunțat primul transfer al anului: fundaș central cu o cotă de 1,8 milioane!
dinamo
Dinamo a anunțat primul transfer al anului: fundaș central cu o cotă de 1,8 milioane!

Darko Velkovski, caracterizat de Stefan Ashkovski

Stefan Ashkovski (31 de ani), un compatriot de-ai nord-macedoneanului, ex-Sepsi și FC Botoșani, i-a făcut un portret imaculat noului transfer reușit de Dinamo. Contactat de GSP.ro, Ashkovski a vorbit la superlativ despre coechipierul său de la națională:

„Jucător de top! Extrem de calm cu mingea la picior, cel mai calm pe care l-am văzut vreodată! Caută mereu să deschidă liniile. Foarte inteligent, citește jocul perfect”, l-a descris Ashkovski pe fotbalistul care, potrivit fișei postului, poate evolua și ca mijlocaș defensiv.

Velkovski, care a evoluat pentru naționala țării sale la EURO 2020, când a îmbrăcat tricoul Macedoniei de Nord inclusiv la București, a jucat ultimul meci oficial în iunie 2023, într-o înfrângere usturătoare suferită de naționala de la Skopje, 0-7 în fața Angliei. Fundașul a fost integralist în întâlnirea de pe Old Trafford oficiată de Istvan Kovacs.

Dinamo a anunțat primul transfer al anului: fundaș central cu o cotă de 1,8 milioane

Dinamo a făcut prima mutare în 2024: fundașul central nord-macedonean Darko Velkovski, cu o cotă de 1,8 milioane de euro pe site-ul Transfermarkt. Jucătorul a fost anunțat pe pagina de Facebook a clubului cu un mesaj simplu: „Bine ai venit!”.

Noul stoper al „câinilor” este internațional nord-macedonean de seniori, cu 48 de meciuri și 3 goluri pentru naționala țării lui. A trecut pe la toate loturile de juniori, U17, U18, U19, U20 și U21.

Stoperul de 28 de ani și 1,88m are 3 titluri, 2 cu Vardar Skopje și unul cu Rabotnicki, cu care mai are și două Cupe ale Macedoniei. El a mai evoluat în Croația, la Rijeka, cu care are 2 Cupe câștigate. Vine la Dinamo din postura de jucător liber de contract.

VIDEO. Zeljko Kopic: „Știu că există mulți jucători croați de valoare, însă cei mai mulți sunt foarte scumpi”

Citește și alte știri despre Dinamo:

Upgrade important la Dinamo » Vor să scape de retrogradare cu o strategie diferită față de 2022
DINAMO
Upgrade important la Dinamo » Vor să scape de retrogradare cu o strategie diferită față de 2022
Intens, nu joacă! Kopic a pus biciul pe „câini” la nici 3 ore de la aterizare
DINAMO
Intens, nu joacă! Kopic a pus biciul pe „câini” la nici 3 ore de la aterizare

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
stefanf78
stefanf78  •  04 Ianuarie 2024, 13:40

Gata, se pregătesc iar desculții de Liga Campionilor :))

Vezi toate comentariile (1)
Comentează