FOTBAL  »  Superliga  »  PORTRET

De ce are nevoie un patron pentru a reuși la granzi » Concluzia lui Daniel Pancu: „Să ai bani nu e suficient”

Daniel Pancu a dezvăluit ce calitate trebuie să aibă un patron de succes
Daniel Pancu a dezvăluit ce calitate trebuie să aibă un patron de succes

Articol de GSP - Publicat duminica, 03 mai 2020 19:22

Daniel Pancu (42 de ani), încă antrenor în acte al Rapidului, a vorbit despre caracteristicile unui patron de succes, care ar face față cu brio la cârma unor formații precum „Dinamo, Steaua, Craiova”.

„Am jucat şi eu fotbal atâţia ani. Prefer ca un conducător să vină şi să îmi spună azi că va plăti salariile peste trei săptămâni şi e ok, toată lumea ştie cum să se organizeze. Spunând peste două zile, peste trei zile şi acest lucru nu se întâmplă, sunt lucruri care contează la final pentru atmosferă.

Când eşti patron la Rapid, Dinamo, Steaua, Craiova, Petrolul, trebuie să ai o altă prestanță. Nu te comporţi ca unul de la altă echipă. Aici ai un nume de apărat, al tău şi al clubului. E nevoie de mai mult orgoliu, pe lângă bani”, a declarat Pancu, la TV Telekom Sport.

Daniel Pancu, în continuare antrenorul Rapidului

Rapid a decis să-l dea afară pe Daniel Pancu, după o înfrângere cu CSM Reșița, scor 0-1, însă conducerea a realizat ulterior că nu își permite să achite clauza de reziliere a lui „Pancone”.

Din acest motiv, conducerea bucureștenilor a angajat pe hârtie un director tehnic, Dan Alexa, nu un antrenor, întrucât postul de tehnician este blocat de Pancu în continuare.

6e locul pe care se afla Rapid înainte să fie întrerupt campionatul, cu două puncte sub Mioveni, a doua clasată, al cărei loc asigură promovarea directă. Giuleștenii aveau 37 de puncte, argeșenii aveau 39

VIDEO Daniel Pancu: „Regret că nu am exclus un jucător din lot”

Citește mai multe știri de actualitate:

Liga 1 depinde de telespectatori, nu de spectatori! Drepturile TV înseamnă 32,2% din buget, vânzarea biletelor doar 3,6% din venituri

Claudiu Niculescu încă e dușmănit prin Bănie: „Îmi strigă: «Trădătorule!». Sunt momente teribile” + Opinie tranșantă în „războiul Craiovelor”: „Asta îmi doresc cel mai mult”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează