FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - FC VASLUI 1-0

Porumboiu a acuzat dur arbitrajul lui Haţegan: "Retrag echipa din campionat!"

Ovidiu Haţegan a fost acuzat de vasluieni că a favorizat Astra
Ovidiu Haţegan a fost acuzat de vasluieni că a favorizat Astra

Articol de GSP - Publicat marti, 25 octombrie 2011 00:00 / Actualizat luni, 24 octombrie 2011 22:14

Porumboiu a luat foc după meciul de aseară, acuzîndu-l violent pe Haţegan: "Nici mama DNA-ului nu ne mai salvează de ăştia"

- Domnule Porumboiu, ce v-a ...
- Concluzia acestui joc e simplă. Am avut două penalty-uri neacordate, sînt luat la mişto de această tagmă numită arbitri, sînt bătaia de joc a lui Haţegan, care mă execută pe oriunde mă prinde.

- Îl acuzaţi de...
- O să retrag echipa din campionat pentru că oricum nu mai are rost să continuăm, asta e decizia la care mă gîndesc acum. Am să plec eu pentru că de Haţegan şi de alţii ca el nu ne mai scapă nici mama DNA-ului.

- Asta înseamnă că îl acuzaţi că n-ar fi greşit omeneşte?
- Ăsta are ceva uman în el? Ăsta face parte dintr-o gaşcă, de la care primeşte ordine să mă execute! Are legături clare, încrengături clare, însă el nu vorbeşte la telefon ca să fie descoperit. Repet, retrag echipa din campionat şi să rămînă Haţegan şi ai lui ca să joace ei, oricum arbitrii stabilesc totul, de la meciuri, pînă la clasamentul final!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (9)
infos
infos  •  25 Octombrie 2011, 17:20

recunosc ca nu mai jucam nimic de trei meciuri in schimb tin neaparat sa-i stropesc in falci pe toti care nu mai incap de noi! Sunt scarbit de taranoi din toate colturile tarii care vin si jignesc vasluienii si pe FC Vaslui si pariez ca multi traiti din ajutoare sociale, ori va intretin parintii si o faceti pe bogatii si retardatii pe aici, nu mai dau nume se stiu ei la care ma refer. ;-)

valicor2005
valicor2005  •  25 Octombrie 2011, 13:23

De ce nu ai retras-o dupa min . 2 de la meciul cu DINAMO moldovean imputit ce esti ??

botizan
botizan  •  25 Octombrie 2011, 09:00

Recunosc ca nu am vazut meciul , ci doar rezumatul dar faza din minutul 38 nu a fost penalty , ceva contact a fost dar Bello ala gesticula parca facea bungee-jumping , deci clar NU trebuia sa se dea si bine a facut ca nu i-a dat...

Vezi toate comentariile (9)
Comentează