FOTBAL  »  Superliga  »  UN NOU SCANDAL ÎN LIGA 1

Porumboiu acuză în termeni duri: "Este un blat ordinar între cele două cluburi"

După ce LPF a anunţat că meciul cu Oţelul nu se va mai disputa, Marian Iancu şi Cristi Borcea îi atacă pe gorjeni
După ce LPF a anunţat că meciul cu Oţelul nu se va mai disputa, Marian Iancu şi Cristi Borcea îi atacă pe gorjeni

Articol de GSP - Publicat miercuri, 23 februarie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 23 februarie 2011 18:13

UPDATE / Adrian Porumboiu a continuat atacurile la adresa celor de la Pandurii: "Mi se pare un blat ordinar, cei de la Pandurii nu au vrut să joace", a spus finanţatorul Vasluiului.

UPDATE /  "Acest avantaj luat astăzi este decisiv. După opinia mea, Oţelul este în acest moment campioană. Numai un nebun mai poate crede că Oţelul poate pierde campionatul. Eu eram dispus să cumpăr doi jucători pentru ca Pandurii să-şi poată plăti datoria", a declarat Adrian Porumboiu, finanţatorul celor de la FC Vaslui, la televiziunea sportro.

Marian Iancu, finanţatorul lui Poli Timişoara, a comentat la emisiunea Contraatac decizia LPF de a anula meciul dintre Pandurii şi Oţelul, declarînd:

"Cred că şi Liga trebuia să fie mai atentă cu banii. Sînt destul de bulversat. Oţelul nu va cîştiga campionatul cu cele trei puncte din meciul cu Pandurii", a spus Marian Iancu la GSP TV.

El a continuat: "Nu înţeleg cum a ajuns în situaţia asta Pandurii. Eu cred că şi banii care au venit de la televiziuni au ajuns la Piteşti. LPF trebuia sa administreze şi această sumă pe care Pandurii trebuie să o plătească celor de la Dinamo".

Cristi Borcea a adus cîteva lămuriri despre acest litigiu: "De doi ani de zile ne chinuim cu cei de la Pandurii să încheiem acest litigiu. În ultimele  trei zile am discutat şi la Ligă şi cu domnul Pîrvulescu, preşedintele executiv al celor de la Pandurii. 

Am vrut să-l luăm pe Chiricheş şi să-l lăsăm acolo pînă în vară în contul datoriei. Am vorbit şi cu Gigi Becali şi a rămas ca el să ne plătească datoria gorjenilor şi Steaua să plătească în vară doar 100.000 de euro pentru Gabi Matei. Cred că nu s-a vrut sub nici o formă încheierea acestui litigiu", a spus Cristi Borcea la GSP TV.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (31)
dorelsimon
dorelsimon  •  26 Februarie 2011, 17:51

A inceput World war 3...........Sau , nu?

alpin
alpin  •  23 Februarie 2011, 22:17

Nea Adi, recunosc ca sunt cam ramas in urma! La asa ceva nu m-ar fi dus mintea niciodata!!! Esti mare!!! Sef la DNA ar trebui sa fii, in locul lui Gigi Becali!!!

crystyanbet
crystyanbet  •  23 Februarie 2011, 22:02

normal ca otelul va da federatiei o parte din incasarile participarii in Liga Campionilor,doar nu le face favoruri gratis

Vezi toate comentariile (31)
Comentează