FOTBAL  »  Superliga  »  VASLUI

Porumboiu are și acum coșmaruri cu implicarea politicului în fotbal: "Le era frică de dosare și tot n-au scăpat"

Articol de GSP - Publicat luni, 01 octombrie 2018 12:31

Adrian Porumboiu, fostul finanțator de la FC Vaslui, a vorbit la emisiunea GSP LIVE despre implicarea politicului în fotbal și spune că dacă ar reveni acum în Liga 1 ar câștiga campionatul.

"Aș fi campion cu Vaslui dacă aș juca acum pentru că n-ar mai fi doi șmecheri care să dirijeze comisii, puncte. Mie mi-au furat două campionate și se mai băteau cu cărămida în piept că sunt prieteni cu mine. Nu-mi vine să cred nici acum că poți da rejucare la un meci CFR Cluj - U Cluj.

Erau niște piticanii de oameni, le era frică de politicul de la Cluj, de dosare și tot n-au scăpat. Eu n-am avut niciodată frică de dosare", a povestit Porumboiu la emisiunea GSP LIVE.

Vezi și: VIDEO Traian Băsescu nu a vrut să-l ajute să ia titlul: "Dacă făcea asta, eram campion"

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (1)
mosvasile
mosvasile  •  01 Octombrie 2018, 15:56

Lasa ba nea cocean!Ai avut ghinion!Cu N'Doye ca s-a repezit el sa bata-si sa rateze-penalty-ul ala din meciul cu Fenerbahce din play off-ul Champions League-ca daca batea Marius Niculae poate ca iti vedeai visul cu ochii-pentru care ai plusat o caruta de bani-si nu mai erai atat de frustrat!Tu bagai multi bani,dar nu aveai flerul-innascut-al machidonului,care stia unde si cum sa bage banu'!De altfel erati tovarasi de pocker-unde mai puneati si de cate o "omenie"!Odata- la tv.-Gigi radea de tine ca "Era atat de prost!Il furai la ochi si nu -si dadea seama"!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează