FOTBAL  »  Superliga  »  EXCLUSIV RAPIDISTI.RO

Porumboiu: "Burdujan ar cîştiga la Vaslui mai mult decît cel mai bine plătit jucător de la Rapid"

Articol de GSP - Publicat joi, 03 iulie 2008 00:00

Finanţatorul Vasluiului face o declaraţie şoc: oferta lui Porumboiu pentru Burdujan este mai mare de 350.000 de euro, salariul celui mai bine plătit jucător al Rapidului în acest moment, Julio Cesar. În Giuleşti, atacantul cîştigă 30.000 de euro, cel mai prost plătit dintre jucători. "Nu am mai avut timp azi şi ieri să mă ocup de fotbal. Vom vedea zilele următoare ce se va întîmpla. Mardare spune că nu a fost anunţat nimic? Păi, înseamnă că aşa e. Nu ştiu ce şanse sînt să plece Ştefan la Rapid, afacerea îl includea şi pe Burdujan. Dar dacă a refuzat oferta noastră, care era de nerefuzat, eu mă abţin de la orice comentariu. Chiar nu mai am cuvinte. Ar fi devenit cel mai bine plătit jucător nu numai de la Vaslui, ci şi de la Rapid. 350.000 de euro e cel mai mare salariu în Giuleşti? Eu îmi menţin afirmaţia", a spus Porumboiu pentru rapidisti.ro.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează