FOTBAL  »  Superliga  »  OŢELUL - CFR CLUJ 0-4

Porumboiu după Oţelul - CFR 0-4: "80% din oamenii de fotbal ştiau dinainte rezultatul meciului"

Adrian Porumboiu
Adrian Porumboiu

Articol de GSP - Publicat sambata, 10 septembrie 2011 00:00 / Actualizat sambata, 10 septembrie 2011 16:30

Patronul echipei FC Vaslui, Adrian Porumboiu, a comentat rezultatul partidei Oţelul - CFR Cluj 0-4, partidă despre care fostul arbitru a spus de ceva vreme că va fi un meci aranjat şi că se va încheia cu victoria ardelenilor.

VEZI AICI REZUMATUL PARTIDEI!

"Orice comentariu aş face după acest meci ar fi de prisos. Am zis de mult ce aveam de zis, fiecare a înţeles ce a vrut. M-am uitat parţial la meci, pentru că era transmis concomitent şi Milan - Lazio.

S-a văzut cine sînt papagali, cine îşi permite să facă ceea ce fac ei. S-a demonstrat ceea ce trebuia demonstrat. Lucrurile sînt foarte simple, unele meciuri se joacă la parametri sportivi la care trebuie să se dispute un meci de fotbal, altele nu. Nu avem ce să mai comentăm. 80 la sută din oamenii de fotbal ştiau dinainte rezultatul meciului.

Dumitru Dragomir să se uite la primul gol. Nu i s-a părut nimic suspect? Ce, sîntem toţi idioţi? Am spus şi eu de acum trei luni că Oţelul va prinde o zi mai proastă, că va juca un meci amical. Am luat horoscopul la fiecare jucător în parte şi mi-am dat seama. Oţelul şi-a plătit datoria din sezonul trecut. Atunci parcă a fost muzică de Strauss, ca un vals a fost jocul. Voi mai spune din timp cînd vor mai fi astfel de partide", a spus Adrian Porumboiu la televiziunea sportro.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (115)
voicu_p
voicu_p  •  14 Septembrie 2011, 13:42

porumb imparat,dute maaaaaaaaaaaaaaaaaa

double07
double07  •  13 Septembrie 2011, 15:18
Postat de infos pe 11 Septembrie 2011, 17:42

cat despre ungurii din ardeal ei au fost cei ce au spart parcometrele la inceput si se mai dau o natie corecta, ardelenii au construit palate pe banii furati din Franta, asta ptr cultura ta generala si sa stie lumea ca nu aveti nimic angelic fata de altii. Nu poti sa ma contrazici ptr ca toti stiu asta...daca vrei pot sa-ti gasesc pe net subiecte despre ce-au facut si ce fac ardelenii pe aici, asta ptr ca mai starnit..

ba prostane uita-te la harta facuta de francezi ! o sa ai o surpriza moldovene asa ca ciocu mic ca e jale mare!

sergiussx
sergiussx  •  12 Septembrie 2011, 21:56
Postat de toader_emil pe 12 Septembrie 2011, 15:36

bai mortule vezi cum vb ca la voi sunt mai multi martalogi...sincer muncesc cu unu din cj si ma jur daca am vazzut taranoi si incuiat mai mare si nu e de la tara ci sta in oras!!!nu va mai cacati pe voi banateni ardeleni si restul!! sa fim cinstiti 90% din romani sunt natie de rahat!!!

emile du-te puneti-o cu sorata sa mai creasca neamu ala de cacat la numar cu inca un bastard moldovean pupatori de moaste si putori ordinare.

Vezi toate comentariile (115)
Comentează