FOTBAL  »  Superliga  »  FC VASLUI

Porumboiu i-a fixat obiectivul lui Hizo: "Dacă reuşesc, contractul va fi prelungit încă doi ani"

Articol de GSP - Publicat vineri, 28 septembrie 2012 00:00 / Actualizat vineri, 28 septembrie 2012 19:46

Noul antrenor al celor FC Vaslui, Viorel Hizo, a condus astăzi primul antrenament la noua sa formaţie. "Dulăul" este obligat de Adrian Porumboiu să termine pe podium, iar dacă va reuşi, contractul îi va fi prelungit pe încă doi ani.

"Dacă reuşesc rezultatele care ni le dorim, contractul va fi pe doi ani. Dacă nu, va fi pe o perioadă de un an. Obiectivul este să vin în primele trei locuri. Este greu. Nu m-a chemat niciodată cineva unde a fost uşor. Este uşor, dar trebuie să te lupţi. Dacă nu accepţi această provocare, această luptă, înseamnă că n-ai ce să cauţi în fotbal", a spus Viorel Hizo.

"Dulăul" a terminat pe locul 3 în sezonul 2010-2011 cu formaţia lui Adrian Porumboiu iar acum are obiectiv măcar să egaleze acea performanţă. Viorel Hizo i-a luat locul lui Marius Şumudică pe banca galben-verzilor.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (19)
robotzel
robotzel  •  03 Octombrie 2012, 19:59
Postat de viiktor pe 29 Septembrie 2012, 18:48

Multa bafta si spor la treaba nea Viorel! HAI VASLUI! HAI ROMANIA! RESPECT pt TOTI!

cum este in eve online?

remusdacicus
remusdacicus  •  30 Septembrie 2012, 10:59

BECALI SI PORUMBOIU CELE MAI ELOCVENTE EXEMPLE DE SNOBISM. sa va fereasca dumnezeu sa fiti angajatii unor taranoi badarani care au ajuns bogati ,se vor comporta cu voi ca si niste stapani.cele mai bune exemple sunt porumboiu si becali care se chinuie sa pozeze in oameni civilizati dar nu rateaza niciodata ocazia sa-i umileasca pe cei care nu sunt deacord cu mojiciile lor.ei sunt precum personajele lui caragiale din coana chirita si domnul goe ,unde personajele incearca sa-si etaleze calitati intelectuale si umane pe care nu le poseda,ei in realitate fiind doar niste badarani cu bani sau prescurtat spus,niste snobi.

viiktor
viiktor  •  29 Septembrie 2012, 18:48

Multa bafta si spor la treaba nea Viorel! HAI VASLUI! HAI ROMANIA! RESPECT pt TOTI!

Vezi toate comentariile (19)
Comentează
Close