FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Porumboiu, mesaj pentru Becali: "Fără să fiu malițios"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat luni, 10 decembrie 2018 10:12

Adrian Porumboiu, finanțatorul care a pus Vasluiul pe harta fotbalului românesc, i-a făcut o sugestie prietenului Gigi Becali, finanțator la FCSB. 

"Dacă ar fi să fac o recomandare, fără să fiu malițios, dacă tot face echipa, Gigi ar trebui să stea mai mult pe la antrenamente și să vadă cum și cât se antrenează fiecare. Atunci ar fi în măsură să ia deciziile pe care le crede de cuviință.

Eu stăteam chiar foarte mult la antrenamente și am pierdut din vedere alte lucruri importante. Nu am vrut să fiu malițios, dar fiecare știe ce are de făcut. Oricum, nu poți să spui că jocul Stelei este unul care surprinde pe cineva.

Sunt antrenori care acceptă, sunt antrenori care nu acceptă și asta e situația, trebuie să te conformezi. Mi-e greu să comentez și practic nu mă interesează", a spus Porumboiu, la TV Digi Sport.

În urmă cu câteva săptămâni, la emisiunea GSP LIVE, Dacian Varga, fost jucător la Vaslui, s-a plâns de implicarea exagerată a lui Porumboiu la antrenamentele echipei (detalii, aici) .

Vezi și: Ce supertransfer a ratat Becali din cauza ceții! Un emisar din Premier League a venit la Pitești special pentru un jucător de la FCSB

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
marius.bxl
marius.bxl  •  10 Decembrie 2018, 12:39

Are dreptate porumboiu. Nea jiji ar trebuii sa se ocupe si de antranamente ca dica e platit degeaba.nu face nimic ,el sta pe facebook cu jucatorii

Vezi toate comentariile (1)
Comentează