FOTBAL  »  LIGA 1  »  AU APĂRUT STENOGRAMELE ÎNTRE BORCEA-PORUMBOIU-AVRAM

Porumboiu rămîne impasibil după ce a văzut stenogramele: "Cînd am avut ceva de spus, am spus"

Porumboiu rămîne impasibil după ce a văzut stenogramele:
Porumboiu rămîne impasibil după ce a văzut stenogramele: "Cînd am avut ceva de spus, am spus"

Articol de GSP - Publicat joi, 29 septembrie 2011 00:00 / Actualizat joi, 29 septembrie 2011 10:44

Patronul echipei FC Vaslui, Adrian Porumboiu, a reacţionat într-o manieră temperată după ce a văzut stenogramele apărute în Gazeta Sporturilor, cu discuţiile între el şi fostul preşedinte CCA, Vasile Avram.

"Nu am vorbit în direct la televizor despre nemulţumirile mele? Am zis doar să mă arbitreze corect, că nu am nici un arbitru. Nu văd nimic periculos în momentul în care suni pe cineva din comisie şi îi spui nemulţumirile. Şeful CCA poate să fie Obama, dar dacă arbitrul are ceva în minte, nu poţi să îi faci nimic.

VEZI CARE AU FOST DISCUŢIILE ÎNTRE PORUMBOIU - AVRAM - BORCEA

Ce am văzut în stenogramele mele din presă, sînt discuţii pe care le-am avut în direct, după meciuri. Cînd am avut ceva de spus, am spus", a declarat Adrian Porumboiu la sportro.

Playtech: ȘOC! Medicament împotriva covid-19. Va fi administrat pe cale orală, ce au descoperit experții


Comentarii (16)
dorutzu74
dorutzu74  •  29 Septembrie 2011, 14:41
Postat de dac.impielitzat pe 29 Septembrie 2011, 11:53

Hahahahaha! Daca am intra toti la puscarie pentru ca injuram ar ramane tara noastra cu 2-3 locuitori :)))))))))))

Sper ca ai inteles ca era o ironie (un pamflet).

dorutzu74
dorutzu74  •  29 Septembrie 2011, 14:37
Postat de daddy pe 29 Septembrie 2011, 11:50

Atata de retardati sunteti incat ati inteles din toata stenograma lui porumboiu doar ca asta injura un arbitru? Poate mai cititi de inca 10 ori sa pricepeti. porumboiu da un ordin de a fi exclus un arbitru iar presedintele CCA se conformeaza cu "asa am sa fac". Porumboiu este unul dintre cei mai murdari oameni din fotbalul nostru.

Retardat esti tu si cu cei ca tine! Nu ti se pare corect sa dai afara din arbitraj pe unul care fura dovedit.

zadkiel
zadkiel  •  29 Septembrie 2011, 12:54
Postat de t0ni pe 29 Septembrie 2011, 12:36

Todeauna si peste tot sunt 100 de conturi pro CFR si nu 100 de oameni care posteaza, unu cred ca avea atat de multe conturi ca posta de pe toate acelasi mesaj.:-) Mai fratilor, cine va asculta pe voi?Ce aveti de demonstrat?Incercati sa fiti realisti in ce postati pentru ca nimeni nu o sa-si oboseasca mintea sa retina niste frustrari si vorbe in vant. Incearca sa fii plauzibil in ce spui si sustine cu argumente concrete si nu cu fantasme.Diferenta e mare de civilizatie intre occident si suporterii din vest si aici la noi. Moderatorii si paginile astea sunt focar de infectie si de abrutizare a tineretului roman, sincer acum in vest cu un asemenea site intra politia peste ei...

Tony draga nu cunosti tebrele internetului si mercenarii platiti de mafioti. Tasteaza pe google: Ana Maria Topoliceanu si o sa descoperi cum acesta doamna blonda a organizat din bani publici prima echipa din RO de postaci, recrutand oameni instruiti: ziaristi, absolventi litere, filozofie, etc! Ulterior sistemul s-a extins si a fost copitat de toti combatantii din toate sectoarele societatii romanesti: deci si in fotbal! Problema este ca cei pro-CFR sunt cei mai putin dotati intelectual! Ce pretentii ai tu de la un popor, din care 4 milioane de concetateni de ai nostrii voteza pt o plasa cu ceva alimente si cohorte de microbuze de parti voteaza infractional multiplu! ASTIA SUNTEM NOI R

Vezi toate comentariile (16)
Comentează