FOTBAL  »  Superliga  »  SCANDALUL MILANOV - CADU

Porumboiu reacţionează după dezvăluirea GSP.ro: "Dacă doi bărbaţi vorbesc la o masă, sînt homosexuali?!"

Articol de GSP - Publicat vineri, 01 martie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 01 martie 2013 15:18

Patronul Vasluiului a comentat informaţia publicată de GSP.ro, că a fost în vizită la preşedintele LPF, chiar înainte ca membrii Comisiei de Disciplină să judece cazul lui Cadu şi să-l suspende pentru 9 etape.

"Sincer, mi-e scîrbă să comentez astfel de speculaţii. De fapt, sînt nişte idioţenii. Ce treabă are o vizită a mea la LPF cu faptul că a luat Cadu 9 etape? Mă durea pe mine undeva dacă va fi sau nu şi cît va fi suspendat Cadu. De-asta nu mai puteam eu.

Păi, ce satisfacţie aş avea eu că stă Cadu 9 etape sau cîte stă pe margine? Chiar aşa, sîntem bolnavi, ca să facem astfel de scenarite? Cadu ne-a făcut un favor luînd acel cartonaş roşu, că noi n-am fost în stare să cîştigăm meciul jucînd 11 contra 9, asta e altă poveste. Dar mă întorc la speculaţia asta că dacă eu am trecut pe la LPF înseamnă că am influenţat suspendarea lui Cadu? E ca şi cum, dacă doi bărbaţi sînt văzuţi la o masă, o să spuneţi automat că sînt homosexuali", a declarat Porumboiu pentru GSP.ro.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (30)
plischi
plischi  •  02 Martie 2013, 07:00

sa zicem, nene proumboui, ca aia doi de la o masa nu sunt homosexuali, dar proxenetzi ar putea fi, nu'asa? daca aia era o masa de manevra, nu una obisnuita...

fefeluta
fefeluta  •  01 Martie 2013, 22:22
Postat de fotbalfan pe 01 Martie 2013, 18:59

fereasca toti sfintii sa speculam ca porumboul si mitica ar fi homosexuali. dar e clar ca sunt prieteni si prietenul la nevoie se cunoaste. porumboul a venit sa-l ajute pe mitica, acesta fiind bolnav. bolnav de priapism (sculament, pt berbecii care nu au dexul la indemana). frumoasa prietenie!

prostolovandrolovandrolovandrolovanoiule

fefeluta
fefeluta  •  01 Martie 2013, 22:20
Postat de abudabi pe 01 Martie 2013, 20:04

N-are treaba priapismul cu sculamentul.

si tu daca ai dex cu ce te ajuta? boala de care vorbesti tu se refera la o stare patologica de erectie...Carol I parca avea boala asta... si eu, cand ma uit la maica-ta. Analfabetule, nu-ti mai da cu parerea despre dex si despre boli. Sculament avea mamica ta, dovada, uite ce a iesit din ea... si cu ocazia asta, sa vada toata lumea ce nociva era legea avorturilor inainte...uite ce petarde au iesit!

Vezi toate comentariile (30)
Comentează