FOTBAL  »  Superliga  »  FC VASLUI

Porumboiu spune că nu mai iese la TV: "Zotta se va ocupa de tot, eu îmi văd de treaba mea"

Adrian Porumboiu
Adrian Porumboiu

Articol de GSP - Publicat marti, 05 iulie 2011 00:00 / Actualizat marti, 05 iulie 2011 11:35

Adrian Porumboiu susţine că de acum încolo va fi doar cel care va finanţa echipa FC Vaslui, acesta încercînd să evite contactele cu presa pe viitor.

Patronul vasluienilor promite ca va lăsa echipa pe mîna noului preşedinte al clubului, Constantin Zotta.

"Promit public că eu, Adrian Porumboiu, nu o să mai ies în faţă. Mi-am angajat preşedinte, am completat staff-ul administrativ, Porumboiu nu se mai implica in viata echipei astfel. Vine o vîrstă, vine o vreme cînd vezi că ai greşit foarte mult într-un domeniu în care eu nu aveam voie să greşesc. O să îmi văd de treaba mea în continuare", a spus Porumboiu la sportro.

"Zotta are putere deplină la echipă. Va lua deciziile alături de preşedintele Consiliului de Administraţie şi să îşi facă echipă", a continuat acesta.

Adrian Porumboiu este patronul clubului FC Vaslui din 2002, iar trupa moldava va juca în premieră în Liga Campionilor în acest sezon.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
haxor
haxor  •  05 Iulie 2011, 22:49

Cu toata simpatia ptr FC Vaslui si a dumneavoastra ca fost om de fotbal si finantator serios al unui club de fotbal romanesc ridicat din nimic, nu pot sa nu ma bucur la o asemenea decizie cu cap care sincer vorbind mai mult strica imaginea lui FC Vaslui si a dumneavoastra inclusiv prin aparentele de multe ori la limita ridicolului la tv si-n presa. Felicitari ptr decizie si sper ca nu faceti ca Jiji Becali si altii gen Iancu, Mititelu, Borcea, etc...succes!

ockilaaa
ockilaaa  •  05 Iulie 2011, 13:30
Postat de karlhamilton pe 05 Iulie 2011, 13:21

Felicitari,in sfarsit o decizie inteleapta,sper s-o urmeze si latratorii fruntasi ai ligii intai,se stie care sunt!!

doar el si cu arpy se vor abtine in a face ZILNIC declaratii care mai de care mai colorate - in rest nu ... toti ceilalti vor trai pe sticla.

ce_plm
ce_plm  •  05 Iulie 2011, 13:28

Exact , in sfarsit o decizie normala .

Vezi toate comentariile (4)
Comentează