FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Presa din Italia: "Latovlevici pe lista unui club mare din Italia" » Transferul care i-ar putea relansa cariera

Articol de GSP - Publicat vineri, 26 decembrie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 26 decembrie 2014 19:19

Lazio e pe locul 3 după 16 etape, traversînd astfel cea mai bună perioadă din ultimele sezoane. Acesta e motivul pentru care Stefano Pioli caută să întărească echipa, sperînd la calificarea în UEFA Champions League. 

Italienii vizează un fundaş stînga, iar printre jucătorii urmăriţi se numără şi Iasmin Latovlevici, asta chiar dacă acesta a devenit rezervă la Steaua.

După evoluţiile din UEFA Champions League pe lista lui Lazio se află şi Georgi Terziev fundaşul de 22 de ani de la Ludogoreţ.

Romatoday.it anunţă că pe lîngă cei doi, Pioli îi mai urmăreşte şi pe Doria, fundaş de 20 de ani de la Marseille, dar şi Wesley Hoedt, jucător de 20 de ani de la AZ Alkmaar.

9 meciuri are Latovlevici în acest sezon al Ligii 1

1,5 milioane de euro e cota fundaşului pe transfermarkt

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (12)
para.para
para.para  •  27 Decembrie 2014, 18:42

Asta freaka banca de rezerve la turma, dar je gsepeul il vrea la Lazio. Oare daca juca titular cateva meciuri, se batea si Barca pentru el? Sunteti penibili baaaaaaa.

dash.berlin
dash.berlin  •  27 Decembrie 2014, 10:23
Postat de a.c.a.b_st pe 26 Decembrie 2014, 19:59

Terminati cu porcariile astea.Ce sa faca un terminat ca Lato in Italia?

Dar ce are Italia?Campionatul italian a ajuns ceva de calibrul celui belgian sau olandez.Serie A nu mai e de mult ceea ce a fost odata .

eucutine
eucutine  •  27 Decembrie 2014, 09:02

au si italienii glumetii lor!

Vezi toate comentariile (12)
Comentează