FOTBAL  »  Superliga  »  PLECARE

Presa internațională anunță destinația lui Gică Hagi: "În curând va conduce clubul"

Articol de GSP - Publicat vineri, 06 mai 2016 17:07

Gică Hagi e dorit de mai multe formații din Turcia și Rusia, dar se pare că în pole position este o ofertă venită de la Rubin Kazan.

Presa din Rusia scrie că ”Regele” va fi aproape sigur noul antrenor al celor de la Rubin începând cu sezonul viitor. Hagi ar fi fost preferat în detrimentul lui Iuri Semin, fostul selecționer al Rusiei și fostul tehnician al lui Dinamo Kiev.

"Mikhail Stepanov, ofițerul de presă al lui Rubin, a ajuns la un acord cu antrenorul Viitorului, Gheorghe Hagi, însă oficialul rus neagă momentan informațiile. Totuși, în curând, tehnicianul de 51 de ani va conduce clubul Kazan", susțin jurnaliștii de la 163gorod.ru.

Rubin Kazan ocupă locul 9 în campionatul Rusiei, cu 31 de puncte, la 15 lungimi de prima poziție care duce în cupele europene ocupată de Lokomotiv Moscova. Rubin a jucat în acest sezon în grupele Europa League, însă a terminat abia a treia într-o grupă cu Liverpool, Sion și Bordeaux.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (19)
1454687794849580
Ion Ratiu  •  07 Mai 2016, 11:00
Postat de alegsandru pe 06 Mai 2016, 20:53

Hagi iti multumim pentru tot ceea ce ai facut pentru acest popor defect, si pentru ca ai ales sa investesti banii tai in acest reziduu menajer de tara.

Exccelent comentariul tau. O tara in carre coruptia e endemica , unde se face politica dooar pentru inavutire ,unde clanurile interlope fac legea , unde are loc dezinfectia din spitale cu substante diluate de 10 ori , unde la un meci de fotbal moare un fotbalist pentru ca doua salvari nu au un defibrilator pe ele sau macar un tub de oxigen si unde cate si mai cate NU MERITA SA TRAIESTI !!!! Tineri , plecati cat mai repede din haznaua numita ROMANIA !!

alegsandru
alegsandru  •  06 Mai 2016, 20:53

Hagi iti multumim pentru tot ceea ce ai facut pentru acest popor defect, si pentru ca ai ales sa investesti banii tai in acest reziduu menajer de tara.

iobag
iobag  •  06 Mai 2016, 20:45
Postat de wertus pe 06 Mai 2016, 19:16

eu am vorbit despre activitatea lui Hagi ,Gheorghe Hagi ca jucator a castigat supercupa Europei cu defuncta Steaua Bucuresti in 1986, Cupa UEFA , Supercupa Europei cu Galatasaray un titlu in Spania , ori cu Real sau Barca .la Nationala a fost artizanul calificarii din 1994 la CM din America , si a dus echipa pana in Sferturi , au fost pe langa el si alti jucatori foarte buni dar pasele decisive in 90 % din cazuri au fost ale sale Ca antrenor repet o cupa cu Galatasay .A descoperit pe jucatorul francez care evolueaza azi la Bayern Munchen Ribery, tu ce ai facut pana la varsta de 50 de ani ?

Bre, vezi ca esti pe alta frecventa. Ce ai scris tu nu prea are legatura cu nimic

Vezi toate comentariile (19)
Comentează