FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Preşedinte la Astra, agent sub acoperire pentru Rapid? "Dinu Gheorghe l-a adus pe Moraru în Giuleşti"

Articol de GSP - Publicat luni, 01 decembrie 2014 00:00 / Actualizat luni, 01 decembrie 2014 17:40

Valerii Moraru, patronul Rapidului, a venit la formaţia giuleşteană la începutul acestui sezon, însă, în afară de promisiuni n-a făcut concret, iar acum echipa este "lanterna roşie" a Ligii 1.

Dănuţ Lupu, fostul jucător al Rapidului, a dezvăluit cine l-a adus pe finanţatorul moldovean la echipa giuleşteană.

" Dinu Gheorghe l-a adus pe Valerii Moraru la Rapid. Gîndiţi-vă, de unde şi pînă unde putea să ajungă Moraru la Rapid fără ajutorul lui Dinu Gheorghe?", a spus Dănuţ Lupu la Dolcesport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (11)
nicktns
nicktns  •  03 Decembrie 2014, 20:09
Postat de spivak pe 01 Decembrie 2014, 20:52

Ne gândim şi înţelegem: Lupu e un bou cu creier de găină.

Gresesti, e caine surd la vanatoare. Cerseste cate un oscior de ici de colo.

zweepslag
zweepslag  •  03 Decembrie 2014, 02:17

Eu sunt sigur ca nu va retrograda Rapidul.Asteptati sa apara Ionita II, exact omul care a tinut Rapidul ca sa nu se scufinde.De ar aparea cat mai multi d'alde Ionita II, iar acest lucru e posibil daca nme gandim la pepiniera lui Coman, alt mare jucator al rapidului pe care din pacate niste"ageamii" il insulta prosteste facand mult rau clubului!

realrapid
realrapid  •  02 Decembrie 2014, 08:59
Postat de tbbone pe 01 Decembrie 2014, 19:28

unde sunteti voi pe 7 si probabil terminati pe 8 turul asta de campionat, tie ti se pare ca voi sunteti sus nu? suporter dinamovist tipic, va bate Steaua de 5 ani de nu mai stiti de capu vostru, va da Viitorul cate 4-5 in fiecare sezon, cel mai bun loc ocupat de voi a fost in afara top 3, si in capul tau prietene voi sunteti SUS in LIGA 1 HAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHA

De ce se gaseste unul mai breaz sa demonstreze cat e de destept,suporterii dinamovisti au fost in mare parte alaturi de Rapid cand am fost retrogradati pe nedrept,faptul ca nici ei nu mai sunt ce au fost odata se datoreaza conducerii lor,au scapat de un hot si a venit un bou.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează
Close