FOTBAL  »  Superliga  »  UNIVERSITATEA CRAIOVA

Președintele AFAN, despre acuzațiile împotriva lui Devis Mangia: „M-am îngrozit de ce am auzit! Un club mare ca Universitatea mușamalizează cazul”

Articol de - Publicat luni, 03 octombrie 2022 15:43 / Actualizat luni, 03 octombrie 2022 16:35

Emilian Hulubei, președintele AFAN, consideră extrem de grav faptul că oficialii CSU Craiova au mușamalizat motivul despărțirii de Devis Mangia, în aprilie 2019.

„M-a îngrozit ceea ce am auzit de la mama lui Răzvan Popa. E foarte grav dacă un club mare, precum Universitatea Craiova a mușamalizat un astfel de caz. Conducerea clubului ar fi trebuit să explice motivul pentru care l-a dat afară pe Mangia, să afle toată lumea. Nu s-ar mai fi întâmplat acum și în Malta.

Hotelul din Novara și cum a ajuns Mangia victimă
EDITORIAL
Hotelul din Novara și cum a ajuns Mangia victimă

Dacă mama lui Răzvan Popa a vorbit cu patronul Mihai Rotaru, clubul putea să anunțe că avem declarațiile mamei jucătorului, iar comportamentul antrenorului nu este comparabil cu standardele clubului nostru.

Voi lua legatura cu tatăl lui Răzvan Popa, să vedem dacă putem să-l ajutăm cu ceva”, a declarat Emilian Hulubei, pentru GSP.ro.

Hulubei a precizat că a fost contactat de omologul său de la Sindicatul Fotbaliștilor din Malta, Carlos Mamo, pentru a se interesa dacă e adevărat că Devis Mangia ar fi fost implicat și în România într-un caz de hărțuire sexuală.

„I-am spus doar că am auzit, dar nu s-a întâmplat nimic oficial”, a spus Hulubei.

Citește și:

EXCLUSIV Apropiații Universității Craiova povestesc noi detalii despre Devis Mangia: „A avut invitații și pentru alți jucători” + Cum a plecat italianul din oraș

EXCLUSIV De ce nu a mai ajuns Devis Mangia la FCSB » Gigi Becali, dezvăluiri în premieră după acuzațiile de hărțuire sexuală: „Rotaru nu mi-a zis exact ce, dar mi-a dat de înțeles că așa e”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
TIborSzoltan
TIborSzoltan  •  04 Octombrie 2022, 14:51

Daca reprezentantul afan isi da cu parerea ca Universitatea Craiova musamalizeaza ceva, ar trebui sa argumenteze. Daca Stiinta l-a concediat pe ***, ce musamalizeaza? Ar fi trebuit sa faca scandal clubul? Pentru a i se pune patalamaua ca discriminează lgbt? Sa ne spuna asta de la afan ce ar fi trebuit sa faca clubul. Potrivit legislației in vigoare, jucatorul ar fi trebuit sa se adreseze oup, dar afan nu prea pricepe cum e cu legea, sau poate doar reprezentantul asta..

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

fratilitau
fratilitau  •  03 Octombrie 2022, 20:52

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

steaua.libera
steaua.libera  •  03 Octombrie 2022, 17:08

Vedeți ce-a zis Pițurcă de italian,YouTube

Vezi toate comentariile (4)
Comentează