FOTBAL  »  Superliga  »  U CRAIOVA

Președintele celor de la U Craiova anunță o plecare importantă: "Nu facem parte din categoria cluburilor care se pot opune și oferă unor jucători contracte pe viață"

FOTO: Raed Krishan / Gazeta Sporturilor
FOTO: Raed Krishan / Gazeta Sporturilor

Articol de - Publicat joi, 07 iunie 2018 15:39

Președintele celor de la U Craiova, Marcel Popescu, spune că oltenii sunt dispuși să vândă o vedetă, dar numai după preliminariile Europa League.

Oltenii nu se mulțumesc doar cu participarea în preliminariile Europa League. "Asta e ca și cum avem dreptul să dăm la facultate, nu-i o performanță. Performanță va fi dacă și intrăm la facultate, adică în grupe", a punctat președintele Universității Craiova, Marcel Popescu, într-un interviu acordat Gazetei de Sud. Oficialul din Bănie susține că și politica de transferuri a clubului va fi în funcție de acest obiectiv.

"Nu oferim contracte pe viață"

"Fotbaliștii vin, scriu istorie aici, iar ulterior, în momentul în care apar oferte bune pentru ei, trebuie să plece. Nu facem parte din categoria cluburilor care se pot opune și oferă unor jucători contracte pe viață. Noi vindem o dată pe an. Că va fi Băluță cel care va pleca, Bancu sau Mitriță, vom vedea. Ne dorim să-i avem pe toți în preliminariile Ligii Europa și încercăm ca unul dintre ei să plece pe bani foarte mulți", susține Popescu.

Andre Santos a plecat

Deocamdată, după Popov, Craiova s-a despărțit și de Andre Santos. Președintele a explicat că "el avea o clauză de prelungire, pe care, de comun acord, nu am activat-o. Dominik Glavina este la final de contract, dar deocamdată rămâne pe loc". 

" Mario Felgueiras? Adrian Stoian? Orice fotbalist de valoare poate deveni un subiect pentru Universitatea. Sita este însă din ce în ce mai deasă și cei pe care îi aducem sunt jucători de calitate"Marcel Popescu

Cantonament la Innsbruck

Jucătorii Craiovei vor reveni din concediu pe 17 iunie, iar o zi mai târziu au programată vizita medicală. Pe 20 iunie se pleacă în cantonament, la Innsbruck, Austria, unde se rămâne până pe 7 iulie. Adversarii din amicale încă n-au fost deciși. Pe 14 iulie, Știința își va disputa, cu CFR, Supercupa României, pe "Ion Oblemenco", de la 21:00.

Vezi și: Primul jucător care pleacă de la Craiova: "Am trei oferte, una e din România"

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
ucv1948
ucv1948  •  07 Iunie 2018, 17:21

Eu astept portar ... Dar unul bun

stefan..
stefan..  •  07 Iunie 2018, 17:20

E un moment bun pentru Craiova. Avem trei titulari de necontestat la naționala. Asta daca selectia s ar face corect. Avem cel mai frumos public din Romania. Si inca destule argumente. Cei care conduc , la ora actuală, Stiinta trebuie sa se ridice la nivelul momentului.

dora
dora  •  07 Iunie 2018, 17:04

Sa plece si Calancea, Glavina si Rossi - asta oricum s-a accidentat de cand a venit.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează