FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Preţul golgeterului: 500.000 de euro » Marius Niculae a primit acceptul să se transfere în străinătate

Marius Niculae speră să prindă un contract mai bănos în străinătate
Marius Niculae speră să prindă un contract mai bănos în străinătate

Articol de - Publicat marti, 29 mai 2012 00:00 / Actualizat marti, 29 mai 2012 09:34

Marius Niculae, 31 de ani, a primit acceptul şefilor să plece în străinătate. Sînt interesate Sivasspor şi două echipe asiatice, însă se duc tratative intense la bani.

Marius Niculae, 31 de ani, este foarte aproape de despărţirea de Dinamo! Atacantul, care a fost golgeterul echipei în ultima ediţie, a primit OK-ul acţionarilor de a se transfera în străinătate în această vară, însă, deşi se părea că va fi lăsat gratis, în cele din urmă i s-a fixat un preţ. "Modic, avînd în vedere valoarea şi numele lui", cred şefii, care i-au pus clauză de 500.000 de euro! Agenţii fotbalistului, care-i caută echipă peste hotare, consideră însă preţul drept extrem de piperat.

Pînă acum, trei echipe s-au arătat interesate să-şi asigure serviciile vîrfului. Turcii de la Sivasspor (locul 7), acolo unde joacă şi ex-stelistul Pedriel, dar şi o formaţie din China şi alta din Coreea de Sud, care sînt ţinute secrete, vor să-l transfere pe "Săgeată". Pretendenţii au anunţat însă că dacă vor fi forţaţi să plătească suma de 500.000 de euro, vor trebui să micşoreze salariul fotbalistului, care în acest moment s-ar cifra la 600.000 de euro pe sezon.

"Aş rămîne la Dinamo doar dacă se va investi pentru performanţă. Mai sînt discuţii cu cîteva cluburi de afară. Oricum, mă bucur că am simţit din nou ce înseamnă să cîştigi un trofeu" (Marius Niculae, atacant Dinamo)

19 goluri şi 4 pase decisive a reuşit Niculae în 29 de meciuri în Liga 1 în sezonul abia încheiat, fiind pe locul 2 în topul puncherilor campionatului


Tameş, la despărţire
Iulian Tameş, 33 de ani, şi-a încheiat conturile cu Dinamo, fiind la a 5-a despărţire de "cîini": "Eu nu pot fi supărat pe şefii clubului sau pe altcineva, au fost 6 luni cu de toate, ca-n fotbal. Am luat o nouă Cupă a României, a cincea, dar se putea şi mai bine. O să vedem încotro mă vor duce paşii. Mai am ceva bani de luat de la Dinamo, o să vedem pe ce cale o să intru în posesia lor, sper că totul va fi OK. Poate, la anul, «cîinii» se vor bucura de un nou titlu".

Inbox
- Platini: "Sînt în vacanţă, nu ştiu dacă Dinamo mai are nevoie de mine. Eu am o revanşă de luat faţă de mine, aşa că aş mai încerca să continuu în România, însă nu depinde de mine. Să vedem ce va fi luna viitoare".
- Bonetti a plecat acasă, în Italia, şi se întoarce pe 15 iunie, la reunirea echipei: "Trebuie să le arătăm fanilor respect, iar asta o putem face jucînd fotbal adevărat. Sper ca după ce au arătat la finala Cupei să rămînă alături de echipă".

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (86)
rotariugeorge
rotariugeorge  •  30 Mai 2012, 00:04

Pe transfermarkt.de , Marius Niculae e cotat la 2.100.000 euro! decat sa fie dat pe nimic si sa fie adus un rebut sau mai multi, mai bine ar ramane la Dinamo! E nevoie de un management mai bun la Dinamo.... daca se vrea cu adevarat performanta, daca nu, sa vanda echipa ;)

biancorossi
biancorossi  •  29 Mai 2012, 23:36

de plecat va pleca probabil, din nou. dar nu pe bani asa multi. are 31 de ani. mai bn ar ramane in continuare la dinamo. a facut un sezon f bun, in special in tur.

imperator
imperator  •  29 Mai 2012, 21:39
Postat de calinescu_ pe 29 Mai 2012, 20:01

DATI-I PE MARIUS NICULAE , MOTI SI KONE SI ATUNCI LA ANUL O SA CADEM IN "B" .....!!!!!

Da dar bogati ! :)

Vezi toate comentariile (86)
Comentează