FOTBAL  »  Superliga  »  FALIMENT

Previziuni negre ale unui conducător din Liga 1: "Aceste cluburi vor intra în faliment"

Articol de GSP - Publicat sambata, 06 august 2016 14:05

Daniel Stanciu, directorul sportiv clubului ASA Tg. Mureș, club aflat în insolvență, a vorbit despre situația echipei și a cluburilor din Liga 1.

Stanciu critică strategia cluburilor care promit salarii mari și aduc jucători pe sume mari, spunând despre ele că vor ajunge în faliment.

"În condițiile în care trebuie să ieși din insolvență, nu poți să aduci jucători pe sume foarte mari. Mi-era și mie ușor să promit bani mulți și să intru în faliment, așa cum fac multe cluburi din Liga 1. Oricum, tot în faliment vor ajunge", a spus Stanciu pentru Mediafax.

ASA Tg. Mureș s-a despărțit ieri seară de italianul Dari Bonetti, care și-a dat demisia după trei înfrângeri consecutive. 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  06 August 2016, 16:39

...pai daca ti era usor de ce n ai facut asta ?...acum stai si sufera ...

khal_37
khal_37  •  06 August 2016, 15:56

Pai cum vrei sa faci performanta in Europa cand tu joci cu jucatori adusi moka ca si cei de la dinamo, va dati seama ce valoare pot sa aiba si accepta salarii de 1000-2000 de euro.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează