FOTBAL  »  Superliga  »  SUPORTERI

FOTO Au venit din Hampshire să vadă meciul din Superligă » Prezență-surpriză la derby-ul din week-end

Suporterii lui Dinamo, alături de cei ai lui Southampton +4   FOTO
Suporterii lui Dinamo, alături de cei ai lui Southampton

Articol de - Publicat miercuri, 31 ianuarie 2024 23:39 / Actualizat joi, 01 februarie 2024 08:23

Oaspeți-surpriză pe Arena Națională, week-end-ul trecut, la derby-ul bucureștean Dinamo - Rapid 1-2. Câțiva suporteri de-ai lui Southampton au urmărit meciul alături de o facțiune a „câinilor”.

Diviziați prin toate punctele cardinale ale stadioanelor pe care joacă favoriții, suporterii dinamoviști leagă prietenii nebănuite. Dacă relațiile interne dintre grupurile de fani de la Dinamo sunt tot mai încordate, fanii roș-albilor stau ceva mai bine la capitolul „politică externă”.

Ce se întâmplă cu biletele românilor pentru EURO 2024? Răzvan Burleanu a luat cuvântul: „E ceea ce pot să vă confirm astăzi”
EURO 2024
Ce se întâmplă cu biletele românilor pentru EURO 2024? Răzvan Burleanu a luat cuvântul: „E ceea ce pot să vă confirm astăzi”

Oaspeți din Anglia la Dinamo - Rapid

Sâmbăta trecută, câțiva reprezentanți ai unui grup de suporteri Southampton și-au făcut apariția pe cel mai mare stadion al țării, unde au urmărit derby-ul Dinamo - Rapid de la Tribuna a II-a, alături de gruparea dinamovistă „021”.

Pe internet au început să circule diverse imagini cu cele două brigăzi, care s-au pozat braț la braț chiar în timpul partidei.

Jack Jameson, unul dintre britanicii care au făcut deplasarea la București, a distribuit pe Facebook câteva imagini din călătoria suporterilor „sfinților” în capitala României. Ei fac parte din gruparea intitulată „Scum Army”, cunoscută în rândul fanilor echipei de pe St Mary's Stadium.

Suporterii lui Southampton prezenți la București / Sursă foto: Facebook@ Jack Jameson
Suporterii lui Dinamo, alături de cei ai lui Southampton
Suporterii lui Dinamo, alături de cei ai lui Southampton
Sursă foto: Facebook@ Jack Jameson
Sursă foto: Facebook@ Jack Jameson

Clubul din Hampshire evoluează în prezent în Championship, în a doua ligă engleză. 

Măsură extremă luată de o parte a suporterilor dinamoviști, în timpul derby-ului cu Rapid

Cei peste 500 de suporteri din Peluza Sud Dinamo au părăsit Arena Națională după doar 20 de minute din derby-ul cu Rapid. Aflați într-un sector lateral de la Tribuna a II-a, aceștia au afișat un mesaj de protest, apoi au ieșit din stadion.

Peluza Sud Dinamo a decis să facă front comun cu cauza rapidiștilor. Cei 500 de ultrași au luat decizia de a părăsi stadionul, în semn de solidaritate cu rivalii din Giulești.  „Respectăm Codul Ultra', legea noastră nescrisă, părăsim stadionul”, a transmis un reprezentant al „Sudului”.

„Ultras nu e despre a câștiga cele trei puncte, ci despre a nu-ți pierde demnitatea” a fost mesajul afișat de cei de la „Sud”.

VIDEO Imagini cu atmosfera creată de suporteri la derby-ul Dinamo - Rapid

Citește și alte știri de actualitate:

În 2020, juca pentru FCSB în „thriller-ul” din Europa League, acum a ajuns în Liga 3, antrenat de un mare dinamovist: „Bun venit sub stindardul nostru!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează