FOTBAL  »  Superliga  »  DECES

Prietenii din fotbal ai lui Martin Tudor nu vor putea să asiste la înmormântare » Helmut Duckadam: „Asta e și mai trist”

Martin Tudor, fostul portar al Stelei, a murit la 43 de ani +22   FOTO
Martin Tudor, fostul portar al Stelei, a murit la 43 de ani

Articol de - Publicat luni, 30 martie 2020 13:26

Doar 8 persoane vor putea asista la înmormântarea lui Martin Tudor (43 de ani), fostul portar al Stelei, care a decedat astăzi din cauza unui infarct.

  • Tudor a murit în casa prietenei lui, în bucătărie. Acesta se afla la masă, iar după ce s-a ridicat s-a simțit rău. În prezent, trupul lui Martin Tudor se află la spital pentru autopsie.

Tragedie în fotbalul românesc: Martin Tudor a murit la 43 de ani

Cum România se află în stare de urgență din cauza pandemiei de coronavirus, statul a luat măsuri dure și a limitat accesul persoanelor pe stradă. Potrivit Ordonanţe Militare emise de MAI, la o înmormântare nu pot participa mai mult de opt persoane, ca măsură pentru împiedicarea răspândirii cazurilor de coronavirus.

Se pot oficia acte liturgice/religioase cu caracter privat (botez, cununii, înmormântări), la care pot participa maximum 8 persoane, cât şi împărtăşirea credincioşilor bolnavi la domiciliul acestora", se arată în ordonanţa militară, aprobată de președintele României și publicată în Monitorul Oficial.

  • Până astăzi, 30 martie, pe teritoriul României, au fost confirmate 1.952 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus). Dintre cele 1.952 de persoane confirmate pozitiv, 180 au fost declarate vindecate și externate (55 la Timișoara, 85 la București, 19 la Iași, 7 la Craiova, 11 la Constanța și 3 la Cluj).
  • Totodată, până acum, 44 de persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19, internate în spitale din Craiova, București, Iași, Suceava, Arad, Bacău, Timișoara, Cluj, Neamț, Hunedoara, Constanța, Ialomița și Satu Mare, au decedat.

Helmut Duckadam: „Asta e și mai trist”

Astfel, cel mai probabil, Martin Tudor va fi condus pe ultimul drum doar de persoanele apropiate din familie, nu și de prietenii din fotbal ai fostului portar.

Îmi pare așa de rău... Nu avem voie să mergem nici la înmormântare în perioada asta. Asta e și mai trist. Eu îl voi păstra în memorie indiferent dacă voi merge sau nu la înmormântarea lui. Mi-e greu să vorbesc mai multe despre Martin. E un trăsnet!”, a spus Duckadam, președintele de onoare al celor de la FCSB, în exclusivitate pentru GSP.RO.

Martin Tudor a murit după un infarct. Fostul portar al Stelei avea 43 de ani

+18 FOTO

Martin Tudor s-a născut la Avrig, pe 10 iunie 1976. A debutat la Jiul Petroșani la 20 de ani, iar în 1997 a semnat cu Olimpia Satu Mare. După doar doi ani a ajuns la Steaua și s-a impus rapid în poarta echipei roș-albastre, câștigând duelul cu Eugen Nae și Tibi Lung și fiind decisiv în victoriile Stelei.

Martin Tudor a jucat de-a lungul carierei la Jiul, Olimpia Satu Mare, Steaua, CFR Cluj și U Cluj. S-a retras în 2010 și a devenit antrenor cu portari. A antrenat la FCSB, U Craiova, Al Ittihad, Daco-Getica, CSM Reșița, FC Voluntari, Sportul Snagov, CSU Craiova și naționala României. Ca jucător are trei trofee cu Steaua: 2 titluri de campion (2001, 2005) și o Supercupă (2001).

Citește mai multe informații despre decesul lui Martin Tudor:

FCSB și FRF, mesaje după dispariția lui Martin Tudor: „Dumnezeu să-l aibă în paza Sa!”

Foștii colegi ai lui Martin Tudor de la Steaua, devastați: „Sunt șocat! Ce tragedie!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
andyandrei2015
andyandrei2015  •  30 Martie 2020, 16:08

:( ce durere !Dumnezeu sa te ierte,unul dintre noi Martin Tudor!

alexbibirica1
alexbibirica1  •  30 Martie 2020, 14:12

Asta e cea mai mare problema !Ca fratii lui nu vor putea fi langa el cand va fi condus pe ultimul drum !

Vezi toate comentariile (2)
Comentează