FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FOTO Prima întâlnire dintre Edi Iordănescu și fanii FCSB » Mesajul lui MM Stoica

Edi Iordănescu, noul antrenor al lui FCSB, s-a întâlnit cu fanii vicecampioanei. +4   FOTO
Edi Iordănescu, noul antrenor al lui FCSB, s-a întâlnit cu fanii vicecampioanei.

Articol de GSP - Publicat vineri, 20 august 2021 19:56 / Actualizat vineri, 20 august 2021 20:11

Edi Iordănescu, noul antrenor al lui FCSB, s-a întâlnit cu fanii vicecampioanei.

Iordănescu a fost însoțit și de Mihai Stoica, managerul general al roș-albaștrilor. „A ne uni este un început, a rămâne împreună este un progres și a lucra împreună este un succes”, a scris oficialul lui FCSB pe pagina sa de Facebook.

Suporterii au un rol esențial. Garanția sunt eu. Nu au digerat bine unele lucruri petrecute până acum. Va fi o întâlnire în care vom puncta anumite lucruri. Fără suporteri, va fi foarte greu să reușim. Am nevoie de suporteri, la fel cum jucătorii au nevoie de ei. Îi știu supărați, frustrați, știu că le e dor de performanțe, dar doar Dumnezeu face minuni, eu nu fac. E nevoie de timp și muncă. Îi aștept aproape
Edi Iordănescu, antrenor FCSB, la conferința de presă

Edi Iordănescu, doar sub Laurențiu Reghecampf dintre antrenorii din Liga 1

Dintre toți ceilalți 15 antrenori din Liga 1, unul singur îi e superior. E vorba despre Laurențiu Reghecampf, mai ales grație primului mandat la FCSB, între 2012 și 2014, când FCSB a dominat autoritar întrecerea internă.

În rest, Edward e peste celelalte nume cu mare greutate, în frunte cu Șumudică și Gică Hagi, dar și peste Marius Croitoru, un antrenor care s-a remarcat în ultimii 2 ani.

Acest nivel atins de Iordănescu junior e cu atât mai valoros cu cât, în afară de CFR, unde nici n-a petrecut un sezon întreg, chiar adunate meciurile din ambele lui mandate, el a lucrat la echipe care au avut ca obiectiv cel mult accesul în play-off sau în cupele europene: Pandurii, Astra, Gaz Metan Mediaș. Citește aici o analiză completă despre venirea lui Iordănescu pe banca FCSB-ului!

Edi Iordănescu, prezentat la FCSB: „Am venit doar pentru titlu!”

Edi Iordănescu a explicat cum a reușit Gigi Becali să-l convingă să semneze cu FCSB. Patronul „roș-albaștrilor” l-a șocat pe tehnician în momentul în care i-a acceptat toate condițiile.

„Planul meu, după ce am plecat de la CFR, a fost să merg în străinătate. Am scăpat o oportunitate bună, dar a trecut totul, acum sunt aici. A venit această chemare, am stat față în față cu patronul clubului. Nu a fost prima oară, dar am găsit un om total schimbat în abordare, în idei, culminând cu propunerea făcută de dânsul.

Recunosc că după ce am plecat de acolo am fost șocat de cum a pus problema și de ceea ce a promis. Mi-a spus că o să accepte orice pun în contract și că, fără să verifice, va spune DA. Eram convins 100% că nu semnez și m-am gândit ce să pun ca să nu accepte. Am făcut treaba asta cu avocații mei. 

Contractul a plecat spre club și m-a convins când l-am auzit la TV că spune că o să accepte orice. M-a sensibilizat extrem de tare și a fost factorul decisiv care m-a determinat să ajung aici. MM a avut un rol deosebit în convingerea mea de a semna”, a explicat Iordănescu.

Citește mai multe știri despre FCSB:

Mihai Stoica, reacție imediată după ce Edi Iordănescu l-a chemat pe banca celor de la FCSB: „N-am crezut că există ceva sau cineva care să facă asta”

Iordănescu, dezvăluiri despre contract: „M-am gândit ce să scriu ca să nu accepte! N-am venit la FCSB să fac bani din clauze”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (23)
ilie2333
ilie2333  •  21 August 2021, 10:25
Postat de iedi pe 21 August 2021, 07:36

Diaspora fcsboastă se rezuma la comunele brebu, pipera si floeștoaca! Talibanii gigisti se cred acolo in străinătate!

https://lpf2.ro/liga2/html/clasament_spectatori CSA Braila 900 de spectatori cu tot cu invitatiile gratuite. Nu va este rusine? Noi cand i-am lasat stadionul gol lui Becali am facut-o ca asa am hotarat, sa boicotam meciurile. Voi ce motive aveti? Aveti conducatorii, antrenorii pe care i-ati dorit, aveati punctaj maxim. Si ati venit 900 pe stadion nou. Poate va strangeti mai multi cand vor apararea cu echipamentele noi ( alea lucrate pe vapor in timpul unei furtuni )

iedi
iedi  •  21 August 2021, 07:36

Diaspora fcsboastă se rezuma la comunele brebu, pipera si floeștoaca! Talibanii gigisti se cred acolo in străinătate!

tataika
tataika  •  21 August 2021, 06:09
Postat de freddy pe 20 August 2021, 23:09

Aoooleeeoooo....penalul ala de Mustata! Poate se retrage si asta ca gigi. Du te bai nene undeva la munca. Lasa dreaqu galeria ca nu vrem sa ne identificam cu tine.

De unde știi tu ce vrea galeria?

Vezi toate comentariile (23)
Comentează