FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Prima reacție a FCSB-ului după ce Florin Gardoș s-a întors în Liga 1: "Nu aveam nevoie de el"

Articol de GSP - Publicat marti, 20 februarie 2018 09:39

Transferul lui Florin Gardoș la CS U Craiova nu-i impresionează pe steliști, care anunță că nu și l-au dorit pe fotbalistul pe care au luat 6,8 milioane de euro de la Southampton.

Helmuth Duckadam e de părere că FCSB nu va mai aduce fotbaliști sub formă de împrumut, ci doar jucători care pot face obiectul unui transfer.

"Noi nu l-am dorit pe Gardoș, politica noastră este cu totul alta. Ați văzut că luăm jucători tineri, pe care îi creștem și apoi îi transferăm afară.

Avem o altă filosofie, nu luăm jucători care să ne ajute doar până în vară. De acum încolo nu o să mai vedeți, cred eu, jucători veniți sub formă de împrumut la Steaua", a spus Duckadam la TV Digi Sport.

Cumpărat cu 6,8 milioane de euro de englezi, fotbalistul n-a apucat să joace prea mult, adunând doar 18 meciuri la prima echipă și alte 17 la echipa U23. Cotat la 2 milioane de euro, Gardoș a adunat 121 de meciuri la FCSB.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (14)
936901769693416
Predan Mihai  •  20 Februarie 2018, 18:11

Daca gsp,era un ziar onest, dedicat sportului, nu punea in fata cititorilor afirmatia lui Helmuth.Pai tu aduci trei (3) jucatori imprumut,cu o varsta ridicata,si debitezi ....aiureli !Ori gsp,chiar e platit ptr....ori Helmuth, a imbatranit !

ysoagar
ysoagar  •  20 Februarie 2018, 17:23

tineri si de perspectiva: Tanase are 31 de ani, Gaman face 29 si Balgradean 30. Sau cand semneaza cu FCSB intineresc cu 10 ani?

deuxex
deuxex  •  20 Februarie 2018, 16:19

GheSePe, chiar credeti ca intereseaza pe cineva parerea FeCeSeBe-ului legata de transferul lui Gardos? Transferurile lui Tanase, Gaman sau Balgradean arata cat *** poate sa manance Duckadam!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează