FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Prima reacție a lui Alami după ce a semnat cu Rapid » De ce a vrut să vină în Giulești, în ciuda situației dificile

Articol de GSP - Publicat vineri, 24 iunie 2016 16:29

Saiffedine Alami a ajuns în cantonamentul giuleștenilor de la ProRapid. Marocanul explică de ce a plecat de la Dunărea Călărași pentru a semna cu Rapid.

”Am decis să vin aici, pentru istorie, în primul rând, pentru fani, care sunt extraordinari, atmosfera din Giulești m-a determinat să vin aici.

Sunt foarte fericit să fiu aici, pentru că este un club cu o istorie bogată. Știu că am fost dorit și în iarnă, dar marea diferenţă este că în iarnă eram sub contract şi nu puteam veni, dar acum contractul meu s-a încheiat şi a fost mai uşor.

Mi-ar plăcea să am tricoul cu numărul 10, dar nu contează prea mult pentru mine numărul de pe tricou, vom vedea. Poate sunt câţiva jucători care au expetienţă mai multă ca mine, am respect pentru ei”, a declarat Alami pentru Digi Sport.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
kingjulian29
kingjulian29  •  24 Iunie 2016, 23:53

Daca da 3-4 goluri il oferteaza gigi..

bakunin
bakunin  •  24 Iunie 2016, 23:50
Postat de Marian Ghergus pe 24 Iunie 2016, 22:31

Succes...o alegere inspirata !!! Rapid te va propulsa sus si vei ramane un nume in fotbal !!

De retinut pt eternitate :)

1258802267479225
Marian Ghergus  •  24 Iunie 2016, 22:31

Succes...o alegere inspirata !!! Rapid te va propulsa sus si vei ramane un nume in fotbal !!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează