FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Filip Mrzljak, prima reacție după transferul la Dinamo: „Acum doi ani nu am vrut să merg acolo”

FCSB - ASTRA // Filip Mrzljak
FCSB - ASTRA // Filip Mrzljak

Articol de GSP - Publicat duminica, 30 iunie 2019 17:19

Filip Mrzljak (26 de ani) s-a înțeles cu Dinamo și a oferit primele reacții cu privire la transferul său.

Vezi AICI detalii despre transfer

Fotbalistul croat a dezvăluit că a fost la un pas să ajungă la Dinamo și în urmă cu doi ani, dar nu s-a înțeles la bani cu conducerea din „Ștefan cel Mare”.

„Acum 2 ani, înainte să vin la Astra, nu am fost de acord cu oferta financiară de la Dinamo şi am luat decizia să nu plec acolo. E un club mare. Mi-e greu să plec din România. E frumos. Şi Bucureştiul e oraş frumos. Mentalitatea e mai relaxată, lumea e mai deschisă, mai frumos. Mâncarea e OK, şi fetele la fel”, a spus Mrzljak, potrivit Telekom Sport.

„România m-a pus pe picioare”

Înainte să ajungă la Astra Giurgiu, Mrzljak a jucat în Croația, la Lokomotiva Zagreb, și este recunoscător pentru șansa pe care a primit-o în România și a mărturisit că se simte român.

Din vara anului 2017 joacă fotbalistul croat în România.

„România mi-a dat o şansă în fotbal. Şi eu sunt foarte fericit cu asta şi nu am fost într-o situaţie bună cu cariera mea înainte să vin aici şi pot să spun că România m-a pus pe picioare. Am multe momente, chiar foarte multe, în care mă simt român. Şi eu sunt străin, dar am învăţat limba română, se schimbă mulţi jucători străini în România, vin, pleacă, nimeni nu stă aşa mult. Şi după un timp eu sunt mai mult cu românii decât cu străinii şi când vine un străin şi eu mă uit la el ca la un străin care a venit, dar după îmi vine în cap că şi eu sunt ca el. Dar stau mai mult cu românii”, a mai spus croatul.

VEZI ȘI:

DINAMO // EXCLUSIV Eugen Neagoe e fermecat de noul transfer, Filip Mrzljak: „E lider, are personalitate, e ceea ce trebuie pentru Dinamo”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
chris_bu67
chris_bu67  •  01 Iulie 2019, 10:45
Postat de jabs pe 01 Iulie 2019, 08:54

Ce foame ai bagat la Astra e nimic....acum sa vezi ...

să-ți iei bonurile de masă azi,îl vrei la fscb să-l săturați voi?de ce?....de locul 2?

jabs
jabs  •  01 Iulie 2019, 08:54

Ce foame ai bagat la Astra e nimic....acum sa vezi ...

dvd1
dvd1  •  01 Iulie 2019, 01:28

B-ul

Vezi toate comentariile (9)
Comentează