FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO // EXCLUSIV Eugen Neagoe e fermecat de noul transfer, Filip Mrzljak: „E lider, are personalitate, e ceea ce trebuie pentru Dinamo”

Filip Mrzljak, în dreapta // Foto: Gazeta Sporturilor
Filip Mrzljak, în dreapta // Foto: Gazeta Sporturilor

Articol de - Publicat duminica, 30 iunie 2019 12:50

Eugen Neagoe (51 de ani) reclădește din temelii Dinamo și e în plin proces de schimbare a lotului lăsat de Mircea Rednic. Tehnicianul e extrem de mulțumit că șefii au reușit să-l convingă pe croatul Filip Mrzljak să vină în „Ștefan cel Mare”. 

  • Jurnaliștii GSP Eduard Apostol (reporter) și Cristi Preda (foto) sunt în Spania și transmit cele mai noi informații din cantonamentul lui Dinamo

Neagoe l-a caracterizat pe închizătorul Mrzjlak, într-un interviu acordat reporterului GSP.ro aflat în Marbella.

„Îl așteptăm diseară. L-am dorit din primul moment în care am venit la Dinamo. Are calități de lider, are personalitate, e ceea ce trebuie pentru Dinamo. Este un bun transfer, dar asta nu înseamnă că aceasta este ultima mutare”, a declarat Eugen Neagoe, în exclusivitate pentru GSP.ro. 

13.000 €va fi salariul lunar al lui Mrzljak la Dinamo, la fel cât ia și căpitanul Dan Nistor

GSP a anunțat de pe 13 iunie că Dinamo e interesată de Mrzljak, iar Prunea declara la momentul respectiv că „Filip este un fotbalist interesant, pe care oricine din România și l-ar dori. Suntem în discuții cu mai mulți fotbaliști, astăzi putem semna cu unul, cu doi, cu trei sau cu niciunul”.

Dinamo i-a transferat în această vară pe Riccardo Piscitelli (25 de ani, portar), Kevin Bru (30 de ani, mijlocaș central), Gabriel Moura (31 de ani, fundaș dreapta), Slavko Perovic (30 de ani, atacant), Florin Bejan (28 de ani, fundaș central), Andrei Sin (27 de ani, mijlocaș), Alexandru Răuță (27 de ani, mijlocaș), Cătălin Straton (29 de ani, portar) și Brito (mijlocaș, 31 de ani).

Vezi și:

Dan Nistor a caracterizat noile transferuri de la Dinamo: singuraticii din lot și marea surpriză: „De la Mărgăritescu n-am mai avut un jucător așa agresiv!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
khal_37
khal_37  •  30 Iunie 2019, 15:51

Vrăjeală ieftina. Negoiță a declarat ca nu mai baga un ban la fcdb...de unde salarii de 13000 euro. Întotdeauna încercați sa ascundeți sub preș mizeria de la fcdb și sa puneți acest club într-o lumina ceaușistă.

ionut.07
ionut.07  •  30 Iunie 2019, 15:03

Sin, Mrzlijak si Bejan sunt jucatori care au confirmat si au jucat bine si sezonul trecut. Ultimii doi in play-off. Straton, statistic vorbind, este unul dintre primii 3 portari din tara si nu e vina lui de constructia lotulurilor echipelor unde a jucat sau de factorii care au dus la retrogradarea echipelor. Jucatorii straini au jucat titulari (ultima oara ca titulari) la echipele unde au evoluat si in campionate mai puternice decat cel autohton. O exceptie este atacantul sarb. Sa vedem acum daca se vor acomoda. Referitor la nr jucatorilor veniti, desi multi spun ca iarasi au venit prea multi jucatori, de data asta era nevoie. Cu alte Zenke, Christovao si lista poate continua, nu se putea spera nici macar la play-off, daramite sa avem alte pretentii. Acum, teoretic, Dinamo are un lot bun. Sa vedem cat de repede si cum se vor integra jucatorii veniti.

q2016
q2016  •  30 Iunie 2019, 15:00

Probabil ca Neagoe se simte atras de Mrzljak. Treaba lui. Dar sa-l duca la el acasa, nu la Dinamo.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează