FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA

Prima reacție după răbufnirea lui Ioniță la adresa lui Dan Petrescu: "Fiecare doarme așa cum își așterne"

FOTO: Mediafax
FOTO: Mediafax

Articol de GSP - Publicat marti, 03 aprilie 2018 17:20

Chiar înaintea duelului dintre Astra și CFR Cluj, care va avea loc duminică, Dani Coman, președintele giurgiuvenilor, a vorbit despre situația lui Alexandru Ioniță, transferat în iarnă de la Astra la CFR Cluj. 

După meciul cu Craiova, 0-0, fotbalistul l-a "înțepat" pe Petrescu, spunând că ar trebui să joace mai mult. 

"Fiecare doarme așa cum își așterne. Lui Ioniță nu-i merge bine și cred că i se face o mare nedreptate. Eu cred că sfătuitorii lui și-au dorit mai mult decât el să ajungă la CFR. Sper să-i fie bine acolo, dar eu îmi doream foarte mult să rămână la noi și apoi să plece la o echipă care se pliază pe calitățile lui de jucător. Acum, CFR nu are un joc care să-i dea încredere și să-l pună în valoare.

E absolut normal să vrea să fie titular, e un jucător selecționat la naționala României, tânăr, care a demonstrat în ultimii doi ani că poate face față la orice nivel", a spus Dani Coman, potrivit Pro X.

Ioniță a ajuns la Cluj în această iarnă, CFR plătindu-i Astrei Giurgiu 1 milion de euro în schimbul jucătorului de 23 de ani. Dan Petrescu l-a utilizat însă foarte puțin, ba chiar l-a trimis să evolueze pentru "satelit" într-un meci amical. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
patrutreitrei
patrutreitrei  •  03 Aprilie 2018, 19:57

Dani, Dani, tocmai ați rămas fără antrenor, și ție tocmai de Ioniță te doare...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează