LIGA 1  ·  STEAUA

Prima reacţie oficială din partea celor de la CSA Steaua după motivaţia Înaltei Curţi: "Le luăm tot palmaresul, pînă în 2015"

Articol de GSP - Publicat joi, 19 februarie 2015 00:00

Florin Talpan, locotenent colonel de justiţie, jurist al Clubului Sportiv al Armatei, explică motivaţia celor de la ÎCCJ şi îi dă fiori lui Gigi Becali. 
Acesta susţine că echipa campioană nu mai poate folosi sub nici un fel numele de Steaua, iar mai mult, nu deţine nici palmaresul.

“Din motivarea Înaltei Curţi reiese că palmaresul a rămas la CSA Steaua, pentru că CSA nu a cedat niciodată patrimoniul. CSA deţine marca notorie înregistrată la OSIM. Sub această marcă de notorietate s-au cîştigat Cupa Campionilor în 86 şi Supercupa Europei în 87, iar la alte sporturi s-au obţinut numeroase medalii la Jocurile Olimpice, Campionate Mondiale şi Europene. Palmaresul este în strînsă legătură cu marca notorie. 

Este fără tăgadă că palmaresul aparţine CSA pînă în 2003. Rămîne de văzut cum vom proceda pentru perioada 2003-2015. Cu restul de trofee vedem ce facem. Actuala echipă de fotbal nu mai are voie să folosească nici măcar numele Steaua.

Trebuiau să nu se mai numească Steaua din luna decembrie, cînd s-a dat dat decizia. Dacă nu vor renunţa la nume, vom deschide, probabil, alt proces”, a declarat Florin Talpan pentru Sportnews.ro.S-a spus că soția tinerică stă cu el pentru bani. Duckadam recunoaște acum de ce a divorțat de fosta după 27 de ani
Libertatea
Comentarii (290)
corectu  •  20 Februarie 2015, 12:43

Armata romana?Ofiteri facuti la apelul de seara,care au reusit sa strice imaginea celui mai galonat club de fotbal din Romania.Asta dupa ce 12 ani nu au spus nimic.RUSINE NESIMTITILOR!

spartanul  •  20 Februarie 2015, 09:24

nu e de mirare armata nu a jucat barbut cu becali ci paunescu asa ca de stoia e stoia nu steaua hu hu

doriansky  •  20 Februarie 2015, 08:17

Pai daca asta spune motivarea ICCJ atunci nea Vali a mintzit??? Se poate oare ca presedintele fecesebeului sa abereze atat de mult si sa-si minta cu atata nerusinare sustinatorii?? Parca zicea ca nu se pune problema sa piarda palmaresul!... in schimb culorile erau problema lui (se punea problema sa joace numai in verde carioca la un moment dat)!?! E jale mare daca am ajuns sa ne uitam in gura acestui trepadush sinistru.

Vezi toate comentariile (290 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
18:00 Fotbal, Liga 1
Viitorul - Academica Clinceni
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
20:30 Fotbal, Liga 1
Botoșani - Astra
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
20:30 Fotbal, La Liga
Real Sociedad - Granada
Digi 2, Telekom 2, Look Sport 2
23:00 Fotbal, La Liga
Real Madrid - Alaves
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
Program TV complet

Liga 1