FOTBAL  »  Superliga  »  HERMANNSTADT - FCSB 1-0

VIDEO EXCLUSIV Primă specială la Hermannstadt » Mesaj după victoria cu FCSB: „Le dau banii, treaba lor cum îi împart”

În direct la GSP Live, Claudiu Rotar, președinte lui FC Hermannstadt, a dezvăluit că le-a oferit o primă importantă elevilor lui Liviu Ciobotariu, pentru victoria cu FCSB, scor 1-0. +49   FOTO
În direct la GSP Live, Claudiu Rotar, președinte lui FC Hermannstadt, a dezvăluit că le-a oferit o primă importantă elevilor lui Liviu Ciobotariu, pentru victoria cu FCSB, scor 1-0.

Articol de GSP - Publicat duminica, 14 februarie 2021 22:37 / Actualizat duminica, 14 februarie 2021 23:38

În direct la GSP Live, Claudiu Rotar, președinte lui FC Hermannstadt, a dezvăluit că le-a oferit o primă importantă elevilor lui Liviu Ciobotariu, pentru victoria cu FCSB, scor 1-0. 

Fotbaliștii lui Hermannstadt vor împărți 30.000 de euro, prima oferită de Claudiu Rotar, președintele clubului, pentru primul triumf din mandatul lui Liviu Ciobotariu. Sibienii au promise sume importante pentru fiecare victorie din Liga 1. 

VIDEO. Claudiu Rotar, primă specială după Hermannstadt - FCSB 1-0

Hermannstadt - FCSB 1-0. Primă specială pentru sibieni

„O victorie muncită, le-am dat o primă bună băieților. Au vrut să o ia și au obținut-o, bravo lor! E vorba de 30.000 de euro. Nu știu cum îi împart, le dau banii și e problema lor mai departe. Au avut la fiecare meci câte 20.000 de euro, doar la victorie. Vrem să îi motivăm. Știm că pentru bani fac orice. Mi-a plăcut cel mai mult atitudinea. Am mai avut ocazii de a face 2-0”, a declarat Claudiu Rotar, la GSP Live. 

Cu Anamaria Prodan am rămas doar prieteni. A plecat de la club. Am rămas doar noi, cei din Sibiu. Și-a luat toți banii, cei 80.000 de euro cu care împrumutase clubul. Toată lumea e fericită. Aveam idei diferite, nu eram pe aceeași lungime. Noi vedem altcumva lucrurile.
- Claudiu Rotar, președinte FC Hermannstadt

FOTO. Cele mai tari imagini de la Hermannstadt - FCSB 1-0:

+45 FOTO

Citește și alte știri despre Hermannstadt - FCSB 1-0: 

FOTO 3 faze controversate în Hermannstadt - FCSB » MM a postat în timpul meciului + analiza lui Crăciunescu

Florin Tănase a răbufnit: „Ăsta nu e fotbal, numai în România poate fi așa! Observatorul vine să se plimbe?”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (19)
realcf
realcf  •  15 Februarie 2021, 13:31

Si evident cu CFR ***... ca doar s-au facut transferuri pe ruta Sibiu Cluj!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

magic4ever
magic4ever  •  15 Februarie 2021, 10:39
Postat de Andronic Popovici pe 15 Februarie 2021, 09:19

Doamne ce fain o fost mai ales cand se dadeau cocosi dupa umilinta de acasa parca aveau nevoie de golaveraj nici 5-0 nu era deastul ,sa fie bucurosi ca un 3-0 era mai corect ,lasa ti arbitraju ,ca nu v am vazut nicidata facandu va mia culpa cand ati beneficiat de atatea ori de cadourile arbitrilor .salutari Stanei

Este greu pentru FCSB sa castige cu orice echipa daca nu face vreo omenie sau nu trag arbitrii la greu cu ei...se vede ca nu mai este prietena Prodanca la Hermannsdadt si ca a devenit rivala lui Becali,poate a contribuit si ea cu o prima sa se razbune...

bodystyle74
bodystyle74  •  15 Februarie 2021, 10:30

Ai deptate o mizerie de campionat. Dai 80000e conduci clubul 6 luni, dupa care pleci primindu-ti banii inapoi. In acest timp aduci jucatorii tai, antrenorul tau, numesti conducerea clubului si faci jocurile pt altii. Este ceva similar cu ceea ce se intampla la Dinamo numai ca spaniolul a platit mult mai mult cu suma de deschidere 550k.La fel sa intamplat la Iasi.

Vezi toate comentariile (19)
Comentează
Close