FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Primarul Iașiului comentează scandalul de la Dinamo: „Noi am trecut printr-o experiență asemănătoare. A fost recomandarea lui Nicolae Badea”

Primarul Iașiului comentează scandalul de la Dinamo: „Noi am trecut printr-o experiență asemănătoare”
Primarul Iașiului comentează scandalul de la Dinamo: „Noi am trecut printr-o experiență asemănătoare”

Articol de - Publicat marti, 22 decembrie 2020 16:18 / Actualizat marti, 22 decembrie 2020 17:32

Mihai Chirica (49 de ani), edilul celui mai important oraș din Moldova, și-a amintit că și Poli Iași a trecut printr-o situație asemănătoare în 2018-2019: „Nicolae Badea ni l-a trimis pe Horia Sabo și a fost o experiență nefericită. Acum s-a întors roata”.

Ecourile scandalului de la Dinamo, dintre Pablo Cortacero și membrii DDB, au trezit amintiri deloc plăcute la Iași. Comentând azi, pentru GSP.RO, necesitatea aducerii unor investitori strategici la cluburi, primarul Mihai Chirica nu și-a putut reprima o remarcă cu trimitere la ceea ce se întâmplă în aceste zile în Ștefan cel Mare: „Acolo e bătaia lui Dumnezeu. 

Noi am trecut printr-o experiență asemănătoare, nefericită, aș zice, cu Horia Sabo, pe care ni l-a trimis Nicolae Badea. N-aș vrea să se înțeleagă că i-aș dori răul lui Dinamo, departe de mine așa ceva, dar uite că s-a întors roata”.

Conflictul dintre Poli Iași și Horia Sabo

Nicolae Badea, fost președinte și finanțator al lui Dinamo, prezent acum doar în AGA, a fost cel care în vara lui 2018 l-a recomandat ieșenilor pe omul de afaceri Horia Sabo. Colaborarea acestora cu băimăreanul s-a transformat însă destul de repede într-un conflict deschis, ce a dus la "divorț" în ianuarie 2019, dar și la un proces, după ce ieșenii i-au reziliat unilateral contractul.

VIDEO. Flavius Stoican: „La Iași m-am milogit de conducere să monteze aspersoare”

Citește mai multe știri din Liga 1:

VIDEO EXCLUSIV. Nebuloasa de la Dinamo atinge noi dimensiuni » Apariție controversată la hotelul lui Cortacero. Imaginile surprinse, azi, de reporterii GSP

Fotbal profesionist, antrenori amatori! 5 echipe din Liga 1 sunt conduse de tehnicieni fără diplomă

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
creeperno
creeperno  •  22 Decembrie 2020, 22:37

Nu e nimic asemanator caci domnul cortacero ne va salva din faliment

tororosso
tororosso  •  22 Decembrie 2020, 17:45

Clan de ”țeparii ” ...Badea ...Borcea ...Turcu , Negoiță .Mafia cu balonul rotund in care banul este mascat de la vedere .

Vezi toate comentariile (2)
Comentează